- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Egyre kevésbé érdekli az okostelefon Európát
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Témákat hoz a Google a Pixelekre
Új hozzászólás Aktív témák
-
nord_
veterán
válasz
guriga1234 #26 üzenetére
Igen, ezért írtam, hogy szinte mindegyik.
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz
guriga1234 #22 üzenetére
Mi a két app neve? Nálam a gyári app kb semmire nem használható.
-
nord_
veterán
válasz
guriga1234 #22 üzenetére
Igen, ezért jó a Plantronics, mert szinte minden modellje támogatja ezeket a funkciókat. (iPhone-on pedig ott van a kijelző státusz-sorában a headset aksijának töltöttségi szintje.)
-
guriga1234
addikt
válasz
guriga1234 #10 üzenetére
Még egy kis adalék a Plantronics Marque 2 M165-höz:
- bekapcsoláskor bemondja, hogy mennyi üzemideje van még, és hogy mihez kapcsolódott hozzá.
- ha megszakad a kapcsolat, mert messze megyek a telefontól, akkor bemondja, hogy megszakadt a kapcsolat, és ha ismét a telefon közelébe érek, akkor automatikusan kapcsolódik, amit szóban is jelez.
- van androidos app is, amivel le lehet kérdezni a hátralévő üzemidőt, másik appal pedig meg lehet kerestetni a headsetet (ha leraktuk valahova és nem találjuk), amennyiben az be van kapcsolva. -
fi:zi'k
nagyúr
válasz
guriga1234 #10 üzenetére
Nekem is m165-öm van, és szerintem is nagyon jó headset.
Nekem az egyetlen bajom vele, hogy a fülkagylóba ülő része ~1.5 óra után elég kellemetlen tud lenni már.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest