- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Yettel topik
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kolosanyi
veterán
válasz
Parallaxis #27 üzenetére
Mit nevezel tudásnak? Mert egy hangkeltőnél a hangminőség az elsődleges, abban pedig ez nem jeleskedik. Az ilyen hülyeségeket, hogy RMS teljesítmény meg hangszórók száma, nem nevezném tudásnak, ami itt említést érdemel, az az aptX meg a Lightning csatlakozó. Ilyenből pedig van olyan, ami dizájnos és fele ennyibe kerül, nem is egy. Még a MM kínálatában is, ami köztudottan nem olcsó bolt. Erősítőt meg polcsugárzót meg kapni 140-ért, ne mondd, hogy csak dupla ennyiért van, mert nem igaz. Az meg, hogy nincs lehetőség kábelezni... Megnézném, hogy melyik nappaliban nem fér el egy tyúkbél, ha azt rendesen elvezetik, meg lerögzítik. És itt szó sincs hifizésről meg kábelek csereberéléséről, csak elvezetsz normálisan, igényesen egy kábelt, ahogy azt kell.
De továbbra is az van, hogy jön egy réteg - milyen érdekes, hogy pont iPhone felhasználók - és megmagyarázzák, hogy ez milyen tuti. Én meg próbálom még csak nem is hifis szemmel (pláne mert nem vagyok az), hanem pusztán racionálisan megközelíteni a dolgot és még én vagyok a proli, meg a fillérbaszó meg a csóró. Hát szarok én rá, hogy ki milyen rongyrázó marhaságra költi a pénzét. Belefáradtam a vitába, semmi értelme, úgyis én leszek a hülye.
-
kolosanyi
veterán
válasz
Parallaxis #20 üzenetére
Meg mindenki, aki linkeket vár:
Csak a MM kínálatában 149 felé dokkoló van, a 4 ezrestől a csillagos égig. Azt hiszem ki tudja válogatni mindenki, hogy milyen tudásút szeretne és mennyit szán rá.
A digitális bemenettel sokra nem mész amúgy, mert ami a lánc végén van, az minden, csak nem rendes hangkeltő, de ez eddig nem volt szempont. Inkább hasonlít egy álló ventillátorra, mint egy hangsugárzóra, hangzás tekintetében nem kell sokat várni tőle. Ezt a teszt is megerősíti. Ennyi pénzért jobban jársz, ha veszel egy tök átlagos erősítőt - a maiakon mind van dokkoló - meg egy pár polcsugárzót. Tuti jobban fog szólni ennél (és szerintem sokkal sokkal szebb is).
-
kolosanyi
veterán
válasz
#06658560 #15 üzenetére
Oké, ezt majd elmondom a boltban is.
A minőségért nem sajnálom a pénzt, leírtam. A zsíroskenyér mit tartalmaz? Finomított élelmiszer, van benne jó kis magas glikémiás indexű fehér liszt, meg telített zsírsavak és némi glutén, ami külön jó dolog ha érzékeny rá az ember (én mondjuk nem). Ergo azért veszek drágább élelmiszert, mert a szervezetemnek nem csak hiányos amino profilú növényi fehérjére, gyorsan felszívódó szénhidrátra - ami jól megdobja a vércukor szintet - és disznózsírra van szüksége, illetve ezekre a legkevésbé. Ellenben nem veszek mondjuk bélszínt, mert a csirkemell is van olyan jó és annak nem 5 ezer kilója, hanem csak 1500.
De miért véditek annyira ezt a terméket? Valamelyikőtök Philips részvényekkel rendelkezik? Vagy ez kötelező, mert ha drága akkor jó? Én meg menjek a francba, mert nem így gondolom és különben is csóró proli átlag magyar vagyok, aki csak irigykedni tud vagy mi a fene?
-
kolosanyi
veterán
Nekem nem azzal van a bajom, hogy drága. Egy minőségi termékért nem sajnálom a pénzt. Ellenben ez, ahogy írod is, annyit tud, hogy kinéz valahogy - nekem amúgy annyira nem jön be, én a klasszikus "hangfalas" kinézetet csípem - és kész. Egyszerűen irracionális számomra, hogy ugyanazért a tudásért többet fizessek, ha más konkurens gyártónál megkapom olcsóbban ugyanazt. És itt nem a sóherségről van szó, hanem arról, hogy ha szeretnék venni egy olyan eszközt, ami ebben a kategóriában versenyez és azt megkapom 50-60 ezer forintért, akkor minek vegyem ezt 140-ért? A maradék pénzt bármi másra lehet fordítani. Akár teszem azt karitatív célra, ha már úgyse számít, mert futja rá.
-
kolosanyi
veterán
1) Mit nyomod nekem a fellengzős stílust? Nem hat meg, hiába próbálkozol.
2) Nem érdekel az amerikai programozó, Magyarországon élek, az itteni viszonyokhoz hasonlítok. Itthon egy átlag magyar egy havi bérébe kerül ez az eszköz. Ha az Egyesült Államokban 2000 USD lenne egy ilyen dokkoló, szerinted ki venné meg?
3) Az előbb leírta a fórumtárs, hogy ő is sokallja az árat, akkor ő is proli?
-
kolosanyi
veterán
Jó, én csóró vagyok. Aki meg ennyit elkölt feleslegesen, az meg (konzum)idióta. Tessék, körbeértünk, lapozhatunk?
Egyébként pont az ilyen vásárlókból élnek meg nagyon jól a különböző cégek.
Erről beugrik a vicc a sznobokról:
- Jó a nyakkendőd, hol vetted?
- Az új nyakkendőboltban, ami nyílt a városközpontban.
- Hülye vagy? Tudok egy helyet, ahol ugyanezt drágábban is megvehetted volna...Na pont ezt a magatartást írtad most le.
-
kolosanyi
veterán
Bocha nagyon óvatosan fogalmaz.
"A kizárólag a jó hangzást kereső felhasználók számára valószínűleg érthetetlen, hogy vannak olyanok, akiket ez az egész téma nem igazán érdekel, akik nem rendezik át a szobájukat a jobb audioélmény érdekében, holott elköltenek százezreket a zenehallgatásra."
Ez nálam kimeríti a konzumidiotizmus fogalmát. Bocsánat, de nekem ez a véleményem. Ha nem akarok jó hangzást, akkor tényleg minek költenék százezreket hangrendszerre? Egy tizenvalahány ezres dokkoló miért nem jó? Az is egyszerű, az is vezeték nélküli meg trendi, dizájnos és közel sem kerül ennyibe.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Synology NAS
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Wise (ex-TransferWise)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged