- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ROBOTER
addikt
válasz kolosanyi #34 üzenetére
"Ne legyünk már ilyen szűk látókörűek"
Ne mondjunk már teljesen irreális, mesébe illő, eltúlzott dolgokat.
Az utcán / tömegközlekedési eszközön zenét hallgatók 99%-a pop/rock zenét hallgat, amelyek közül az igényesebbek is hatezer hangmódosításon mennek keresztül, mire egy mp3 fájlban végzik a lejátszón. Még az agybadugósok mellett is beszűrődik annyi zaj, hogy lehetetlenné tegye a minőségi zenehallgatást ilyen helyzetekben, nem beszélve egy sportolásról, miközben zihálsz, stb.
És tényleg de tényleg az igényesebb hallgatókból indultam ki, mert senki ne mondja nekem, hogy akinek a füléből 1 méterre hallom kiszűrődni a hangot és 20 éves korára félsüket, az majd pont az A2DP-t hallja meg. És ez a túlnyomó többség.
Nekem meg a páromnak együtt van egy rahedli vezetékes fülhallgatóm (Sennheiser, Apple, Sigmatel), kantárosak (Sony, Panasonic - na ez utóbbi fos) amit rendszeresen vagy alkalmankként hallgattam, van egy komolyabb párnás fejhallgatóm otthonra, ami 10 éve egy fél fizetés volt, és hülyén néznék ki vele az utcán.
Az A2DP gyengeségeit lehet érezni, de ennek ellenére a Plantronics 903+ az összes agybadugós cuccomhoz képest szebb középtartománnyal rendelkezik, amire pont a legérzékenyebb vagyok (ének).
Hazaérek, és hallgatok zenét a hangdobozaimon, vagy éjszaka a nagy fejhallgatómon. Ettől nem leszek igénytelenebb.
[ Szerkesztve ]
-
ROBOTER
addikt
Nyilván nem referencia, de a mobilaréna teszten Bocha is ezt írta:
"A hangok szépek, tiszták, semelyik tartomány nem veszik el, semelyik nincs túlerőltetve, a hangokat "optimalizáló" AudioIQ technológia elképzelhető, hogy nem csak humbug. Vagy felőlem az is lehet, a lényeg, hogy a BackBeat gyönyörűen szól!"
-
Misály
addikt
Nem marketing hiteti el velem hogy jo hanem hasznalom, otthon hifi fejhallgatot hasznalok, ami szebben szol, egy IEM is "szebben" szol ( bar kozepen lofasz a nagytobbseg, de sebaj az ember a loudnessre bukik, innentol szubjektiv a dolog ) bar ami van az feleannyi volt mint a BT.
"Értem, tehát aki kicsit igényesebben akar zenét hallgatni, mint az átlag, azt egyből gúny tárgyává kell tenni... " buszon mp3at hallgatni 1 watton nem igenyes zenehallgatas. Igenyes zenehallgatas az amire egy ember kulon szobat/termet tart es ennek megfelelo hangrendszere van hozza. Hallottam sajnos ilyet, azota minden szarul szol...
Egyetlen dolgot el is felejtettem, az a2dp fulest kidobhatod ha a jelado egy rakas szar, ez jellemzoen keves keszulekben jo.
[ Szerkesztve ]
-
ROBOTER
addikt
válasz kolosanyi #38 üzenetére
"Ki mondta, hogy egy fej-, fülhallgatón csak tömegközlekedve lehet zenét hallgatni?"
Kár, hogy a cikk egy vezetéktároló eszközről szól, amit feltételezésem szerint nem a fotelben való zenehallgatás ihletett.
De ha akarod, lefényképezem neked a táskámat, benne a vezetékes és a BT cuccal együtt. Egy zsebben vannak, intercityn a vezetékest szoktam elővenni.
-
ROBOTER
addikt
válasz kolosanyi #40 üzenetére
- van egy cikk egy termékről
- született egy hozzászólás, ami azt mondja, létezik eszköz/megoldás, ami a cikkben szereplő célnak/feladatnak jobban megfelel
- te leszaroztad
- mások nem értik, miért
- kitalálsz egy felhasználási területet, amiben bizonyíthatod igazad, de nem kapcsolódik a cikkhez és az általad elsőként kritizált első hozzászóláshoz
- amikor ezt felróják neked, akkor mellébeszélszFelköptél az égre, aláálltál és arconcsuláztad magad. Ezért ne én legyek már hibás.
[ Szerkesztve ]
-
Pete55555
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Autóhifi
- Asszociációs játék. :)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Thunderdome, Hardcore, Gabber, Earthquake
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Videó stream letöltése
- További aktív témák...
- DJI Mini 2 - 4k drón szett hibátlan állapotban - távirányító, akku, táska
- MSI GTX 1660 GAMING X 6gb újszerű
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Arctic P12, P14, Slim, Max, PWM, PST
- Lenovo ThinkPad E495 Ryzen 5 pro 3500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest