Hirdetés

Apple blog: Magneat, a mágneses fülhallgató felcsévelő

A mémgyárosok gyakran foglalkoznak az élet apró, de egy bizonyos idő után nagyon bosszantó dolgaival, melyeken az átlagos 9gag olvasók általában jókat derülnek. Ezen dolgok közé tartozhat a kis túlzással mindenki által használt fülhallgató vagy headsetek kábelének elvezetése; a legtöbb esetben a kiegészítők zsinórját olyan hosszúra szabják a gyártók, hogy a magas emberek is kényelmesen tudják használni őket, ha telefonjuk vagy zenelejátszójuk a farmerzsebükben van.

De mi a helyzet akkor, ha valaki nem a nadrágzsebbe, hanem mondjuk az ingzsebbe teszi az eszközt? Mi van akkor, ha valaki alacsonyabb az átlagnál és idegesíti, hogy a kábel össze-vissza himbálózik sétálás közben? Mi történik a sportemberekkel, akik naponta több kilométert futnak zenére, de nem tudnak mit kezdeni a kábelekkel? Ők több opció közül választhatnak, hiszen az efféle problémákra nagyon egyszerű megoldást találni; léteznek rövidebb kábellel szerelt fülhallgatók és különféle kiegészítők, melyekre fel lehet csavarni a feleslegesen hosszú kábel egy részét. Ez utóbbi eszközök közé tartozik a Magneat is.

Mivel iKiegészítőről van szó, nem szabad csodálkozni az indokolatlanul nagy csomagoláson; a 125 x 75 x 28 milliméteres papírdarabban egy mindössze 4 centiméter átmérőjű, 1 centiméter vastag kiegészítő található, a többi helyen a levegő utazik. A Magneat egyszerű, mint egy faék: a gombafejre hasonlító kütyüre fel tudjuk tekerni a kábelt, azt pedig egy igen erős mágnessel tudjuk ruhánkhoz rögzíteni. Stabilan ül, teszi a dolgát, ára pedig 3000 forint, ami az anyaghasználatot nézve kissé sok, funkcionalitását nézve viszont nem az. A StarKingnél fekete és fehér színben is megvásárolható.

Azóta történt

Előzmények