- Telekom mobilszolgáltatások
- Kisebb kertekbe olcsóbb fűnyírót! - Anthbot M5 teszt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 17T - T-modell
- Poco X8 Pro - majdnem tökéletes
- Meg is van a Redmi Note 17 startdátuma
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Fotók, videók mobillal
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
lestarcsopor
csendes tag
Uh már nem mai a csoport, de engedjétek meg hogy bemutassam ezt a tokot, ami villog hívás vagy üzenet közben. Villogós, led(L:/dl/upc/2018-02/13/702715_q9jbntltq7ghqfsf_vilagitos-ledes-iphone-tok11.jpg)
(/L) es tok a neve Mindegy hogy messenger vagy viber, vagy akármi.Az iPhoneoknál belehet kapcsolni hogy villogjon a vaku ha hívnak vagy jön valami üzenet, ugyanez a működési elve ennek a toknak, megtöri a fényt és végig vezeti a telefonon, így látványosa villog az egész telefon széle. -
Domxc
senior tag
Javitani valo: "Egy azstali telefont imital"
-
Darellus92
aktív tag
A sörnyitósat miért csak 18 felettieknek ajánlják? Létezik még üveges cola, fanta, gyömbér, stb is.
-
domerator
veterán
Bazzz... sírva röhögtem amikor legörgettem a fülig...

-
rep3at
őstag
A kazettás nagyon eredeti ötlet, főleg a tok/állvány tetszik benne. Részemről viszont inkább maradok a komolyabb tokoknál.
Ricardo: Ezek nagyon jók

-
Ricardo
titán
-
kcsa
veterán
-
essexboy
MODERÁTOR
Nagyon érdekesek, ötletesek. A Desktop phone case-en én is elgondolkodom...

Néhány hiba:
"Egy azstali, vezetékes telefont imitál"
"fehér kerettel rendelekző tok."
"beletéve minden hívásnál ertardáltnak nézhetünk ki." -
gabe8719
senior tag
A kazettatok hatalmas..

Az asztali telefon pedig ötletes és adott esetben hasznos, ha i4-em lenne, ez a kettő biztosan elgondolkodtatna
Szerk.:
Nekem eddig a best a 3G-3GSre applikálható gumitok, ami olyan mintázatú, mint egy autókerék, felrakva még az alakja is olyan a telón..
-
opeter87
senior tag
Egyikért sem fizetnék, de mindegyik kéne. És ötletesek is és ez ritka

-
Gadgetfun
tag
A Desktop Phone nekem nagyon bejön,
veszek is egyet! -
pingwin011
aktív tag
Szeretem az apple termékeket, ennek ellenére csak 1 dolog van, ami miatt iPhonet használnék, az pedig a kigészítők egészen széles palettája. Persze ezek közül 1 sem nyerte el a tetszésem, kivévez a desktop, de az nagyon. Lenne iPhoneom, tuti vennék, otthon használnám is, sőt, meló helyen is szerintem. Ha van ilyen HTC Sensationhöz, vagy valami univerzális androidos megoldások, akkor ne tartsátok magatokba az infót!

-
solanthugor
aktív tag
Legjobb a füles...:-) elmebeteg..
-
iBlast
aktív tag
azt a ying-yangos átlátszót elfogadnám

-
b4zsi-
őstag
-
zola8van8
tag
A kazettatok mindent visz

-
hemaka
nagyúr
kegyetlenek

-
pszili8
aktív tag
Kár,hogy a retrotelefon ilyen igénytelenül van kivitelezve egyébként tetszene.Egyik mobilőrült haverom akinek forrasztópáka volt a jele oviban,csinált vezetékes telefonok kézibeszélőjéből headseteteket különböző márkájú telókhoz,és remekül működnek is.
-
V.T.CS.
senior tag
-
ducsidu
senior tag
-
kiskaktusz
addikt
lolka és bolka

-
V.T.CS.
senior tag
-
b4zsi-
őstag
Az a fül katasztrófa
A kazettás jópofa a többi meg tárgytalan szerintem... -
GALARDO
addikt
Nagyon tetszetősek!

-
Touch-ko
őstag
Kazettas tokom van, de egy gond van vele, emiatt nem is nagyon hasznalom: A gumi anyaga miatt nehezen tudom zsebre rakni, mert tapad a nadragom anyagahoz.
-
Tidus
addikt
-
Magnum_
nagyúr
Pont penteken jott meg az oldschool kazetta tokom. Vicces. Volt vagy 3$. persze hasznalni nem fogom

-
nord_
veterán
Nagyon jók!

A kazettás tartó és a desktop már alaposan el is gondolkodtatott a vásárláson.
(OFF: helyesírás/elgépelés ügyben fussátok még egyszer át a cikket.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Nitro ANV15-41 15.6" FHD IPS Ryzen 5 7535HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- XBOX Series S/X Konzolokat vásárolnék - Magas Felvásárlási ár & Korrekt ügyintézés
- Akár 0% THM Részletfizetés - Új XFX RX 9070 XT 16GB SWIFT / QUICKSILVER - 27% Áfás Számla & Garancia
- Akár 0% THM Részletfizetés - Új XFX / ASUS Radeon RX 9060 XT Dual 16GB - 27% Áfás Számla & Garancia
- Csere-Beszámítás! Gamer PC-Számítógép! R5 7600X / RX 7700XT 12GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- 27% - LG 27MK600M-B IPS Monitor! 1920x1080 / 75Hz / 5ms / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Ventilátor bazár /LIAN LI/NZXT/PHANTEKS/CORSAIR/MSI/ZALMAN/120MM/140MM/CSOMAGOK/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- Szerver / szerverterem / szerver infrastruktúra felvásárlás, 1-1db is, kiszállással, logisztikával
- HP ZBOOK FURY 15 G7 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10850H 32/512 Quadro T2000 4GB LTE

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

veszek is egyet!