Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Ricardo

titán

válasz David75 #22 üzenetére

Olcsóbb ez tény, de itthon én szeretem a "szabadságot", és hosszú távon nem szeretem a fülemen tudni a hallgatót. Egyszerű kényelmi okai vannak.

Xaels: Előző hozzászólásom utolsó bekezdése.

• Ricardo

titán

válasz David75 #18 üzenetére

"Az a baj hogy nincsenek tisztában az emberek a fülhallgatókkal meg valljuk be igénytelenek is"

Nem mindegy milyen füles. Munkához, vagy otthonra ok, de most a telefon fülhallgatóknál maradva.

Telefonhoz minek csúcs füles?
    Kell egy jó minőség, de átlag embernek nem éri meg beletenni túl sok pénzt.

Hol hallgatja? Otthon nem fülessel, de ha mégis hát nem telefonról, főleg ha valóban igényes. Autóban (ha érzékeny rá az ember)szintén van egy telefonnál jobb audio szett, így ott sem telefon+füles kombó a nyerő
    ha buszozik, vonatozik sokat az ember ott jól jöhet, de nem az a réteg űzi ezt gyakran aki megengedheti magának a nagy kiadásokat.

Marad a séta, kocogás, kerékpározás, görkorcsolyázás...stb.
    Ilyenkor sem tudod maradéktalanul élvezni a hangzást, hiszen nem árt ha hallasz valamit a világból is, ha nem akarod,hogy elüssenek, ,vagy más módon legyél baleset áldozata.

Egy két hely van ahol ki tudja élvezni az ember, azért meg valljuk be nem biztos hogy érdemes egy "zsák pénzt" fizetni.

Mondom még egyszer. Nem a minőség ellen vagyok, és a telefonokhoz adott füleseket igenis az esetek túlnyomó részénél ki kell cserélni, mert botrányosak, de megértem azokat is akik nem vesznek hozzá több tízezres kiegészítőt erre a célra.

Attól még az igénytelenség jó részüknél fenn áll, de nem csak a zene terén. Elég megnézni a sok képet amiket felraknak magukról amik egy alig megvilágított fürdőben készítettek mobillal a tükörben. :W

Új hozzászólás Aktív témák