Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A zászlóshajó élmény újradefiniálását ígéri az Infinix Note 50 Pro+ 5G
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
alexandrosz
aktív tag
válasz
El Diabl0 #43 üzenetére
Én, mint user, olyan laptopot használok, amit adnak. Ha legközelebb ez Apple lesz, akkor nyilván azt.
Engem nem kötnek érzelmek sem a mostani T490-hez, sem egy esetleges jövőbeli M1 laptophoz.
Tudom, nem mindig könnyű ezt a rajongás nélküli létet megérteni, amikor az ember csak használja az eszközt, munka után meg elteszi a helyére. Még csak meg sem simogatja, vagy nézegeti még pár percig könnyes szemmel. Nevezhetjük ezt persze tudatlanságnak, amit jól meg is kaptam a templom bennfenteseitől. A viccnek szánt csilli villi érte el az ingerküszböt, még úgy is, hogy odaírtam, nem mondanék ilyet#humorérzék
Pedig csak annyit írtam le, hogy nem látom özönleni az it managereket, hogy ezt adják majd a kollégáiknak, amit egyébként még senki sem cáfolt. Szó nem volt arról, hogy a termék maga milyen, biztosan jó.
Nekem semmi bajom az Apple cuccaival. A lányom pl. egy gen. 7-es iPad-et nyúz, imádja, én vettem neki, a mostohalányom iPhone 8-ast (most könyörög 12-esért), volt a kezemben, jó, de nekem nem kellene.
A tesztben szereplő füles meg drága. De én is szeretem, ha kiveszek valamit a dobozból és működik, s mindenben magas szinten teljesít. Az Apple termékek ilyenek.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Komoly belépővel indította el fejhallgatós vonalát az Apple, az árazás elsőre sokkoló, viszont a termék sok szempontból döbbenetes minőségű.
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Renault, Dacia topik
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Milyen egeret válasszak?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Politika
- EA Sports WRC '23
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- ScanWatch Light 37 mm fekete bőr-, PET és szilikon szíjakkal
- Apple Watch Series 7 45mm GPS+Esim verzio
- Eladó egy Xiaomi Amazfit GTR 4 (46 mm) ezüst/fekete okosóra
- Apple Watch Series 7 GPS, alumínium, 45 mm 83%
- Garanciális bontatlan Apple Watch Series 10, 42mm, GPS, Rose Gold case+Light Blush Sport Band - S/M
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B760M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H510 WHITE BeQuiet! 650W
- Újszerű Lenovo IdeaPad 5 14ITL05 - 14"FHD IPS - i7-1165G7 - 16GB - 1TB SSD - Win11
- Csere-Beszámítás! Samsung Odysseg G5! 32COL / 2560X1440P Monitor.
- Apple iPhone 12 Mini 128GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Phone 14 128GB Független! Hibátlan állapot! 6 Hó Jótállás! Akku: 86%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest