Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
adodaniel
őstag
Vicces, hogy egy kiegészítő árán hogy kiakadnak az emberek. Kérdem én, hogy pl.: új autó vásárlásakor az extrák ára nem veri ki a biztosítékot?
Továbbá valaki itt leírta, hogy mára már az apple termékek ára abszolút versenyképes és nem ezek lettek olcsóbbak, hanem a konkurencia "zárkózott fel" az árakban, lásd Samsung, Huawei, Xiaomi is már. Azonos áron én pl. szívesebben vettem az iphone-t, mert használni akarom, élvezni, amit tud és nem a fórumokat bújni, pl. egy Huawei esetén a GMS miatt ... stb, még akkor sem, ha száraz specekben elmarad az alma.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Komoly belépővel indította el fejhallgatós vonalát az Apple, az árazás elsőre sokkoló, viszont a termék sok szempontból döbbenetes minőségű.
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- újszerű Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 2 év garancia ajándék extra szíj
- Samsung Galaxy Watch4
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- Amazfit Active // Számla + Garancia //
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest