Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Barthezz2

nagyúr

válasz máyköl #406 üzenetére

Rendben, ezt írta más is, én meg személyesen még nem próbáltam, így elhiszem, de a hírek szerint nem azért megy a per, hanem a külcsín miatt..

(#399) joey20:
    Az utólag szerkesztett részhez. Majd ha az apple kitalálja a jövő kijelzőjét, vagy kifejleszti a 3 hétig életképes akksikat, vagy akármilyen vezeték nélküli szabványt, akkor igen, a többiek fizessenek érte. De azért nehogy már pénzt fizessenek a többiek, mert nekik is úgy néz ki egy érintős telefonjuk, ahogy egy érintős telefon ki tud nézni. Mert erre az apple se költött milliókat, és nem is töltött éveket a kifejlesztésével..

• Depression

veterán

válasz máyköl #379 üzenetére

Na, ez igaz! Apple nélkül nem lenne tablet őrület.
    Viszont a világ nem működhetne úgy, ahogy azt az alma szeretné.
    Megjelent az iPad, és egy csomó ember megörült, hogy hű, de király! Én is szeretnék ilyet!
    Aztán meg jöttek az olyanok, hogy 'hű de király!, de azért mégiscsak szeretnék flash-t', vagy a 'tök hasznos, de nem tetszik a külseje', vagy a 'milyen jó lenne egy ilyen kütyü linux alapon' embőckék. Tehát mertek tovább álmodni.
    És most az alma meg mindent elkövet annak az érdekében, hogy ezek az emberek mondjanak le ezekről, mert ők találták fel.

Ez olyan, mint a töltött káposzta: Ha az első szakács azt mondta volna, hogy csak savanyú káposztával és rizzsel lehet készíteni, a többit meg betiltaná. Akkor bizony sokan inkább nem ennék, igaz páran meg hozzászoknának.

Vagy pl. a fagyi. A feltaláló azt mondja, hogy csak tőlem, és csak vanillia meg csoki van. Aki meg gyümölcsöset szeretne, az térjen át erre a 2 fajtára.

De ebből egyértelműen az derűl ki, hogy az alma nem az igényeket akarja kiszolgálni. Hanem az 'eszel, nem eszel, nincs és nem is lesz más' hozzáállása undorító.

Új hozzászólás Aktív témák