- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabor113
tag
Mielőtt regálok, mégegyszer: minden elismerésem az eredményé, ezt csak nagyon kevesen tudnák Jobs és az Apple után csinálni. (ha egyáltalán)
Amennyire én tudom (olvasmányaim alapján) a csökkenés pont annak volt betudható (még ha ez furcsa is elsőre) mert a becsléseken jóval túl mutat az eredmény és senki nem tudja meddig nő a lufi (i.e. mikor pukkan ki) - bizonytalansági faktor. (megj: tudom hülyeség belemagyarázni ezt egy ilyen egyértlemű eredménybe de úgy tűnik a tőzsde mégis így reagált rá) Egyébként előbb utóbb minden lufi kidurran, így volt ez a Nokia és a Google esetében is ha jól emlékszem.
Ez nyilván nem holnap lesz, de biztos hogy lesz a gazdasági folyamatok és az emberek természetéből adódóan. Addig viszont egyértelműen el kell ismerni, elképesztő eredmény.
Amit viszont nem olvastam és nem is találtam infót róla az az hogy mennyire becslik a market share-jüket 1, az okostelfon piacon 2, egészében a telefonpiacon. Ha valakinek van erről friss infója érdekes lehet nagyon kíváncsi vagyok rá.
-
Gabor113
tag
Rólam lehet tudni hogy nem vagyok almás, de minden elismerésem ez előtt az eredmény előtt. Nagyon komoly tényleg.
Másfelől pedig a növekedés még a 4. negyedévben folytatható de szerintem hamarosan ez is eléri a tetőpontját. (most nem használok olyan kifejezéseket hogy kipukkan a lufi mert ilyen eredmény után nem lenne helyénvaló de egyszer az a pillanat is eljön)
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- Mesterséges intelligencia topik
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- Melyik tápegységet vegyem?
- Tőzsde és gazdaság
- Renault, Dacia topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest