- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobilhasználat külföldön
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ez mind stimmel, amit írsz, de az a helyzet, hogy bármennyire is hányás a dolog így kívülről, ez a piac marketingje, jelen pillanatban így tudnak maximális profitot termelni. Ha az emberek rájönnek, hogy basszus 26"-nál már tényleg ocsmány a TN, és nem Teszkóanyuka és Teszkóapuka veszik majd az ilyen monitorok zömét nulla tudás alapján, hanem a célközönség is képzett lesz, akkor változnak az árak.
Egyébként az IPS-ről annyit, hogy egyszer volt egy Clevo szörnylaptopom, amiben 17"-os IPS panel volt. Hát barátom... az büntetett, olyan színei voltak...
-
törölt tag
Természetesen igazad van, az emberek jelentős részére, a felhasználók 70%-ára igaz, amit írtam. De a profit mindig a tömegtermelésből van, a maradék 30%-ban vannak a grafikusok, grafikai cégek, és az igényes felhasználók. Akinek a TN minősége nem elég, annak van alternatívája, ami természetesen többe kerül, én azt nem értem, hogy ezen mi a furcsa.
Hogy a TN-nek vannak javíthatatlan betegségei? Igen. De amíg a felhasználók nagy részének ez megfelel, addig a TN marad.
-
törölt tag
Egyszerűbb és olcsóbb gyártani, és átlagos felhasználásra tökéletesen megfelel. Lehet itt ugatni, meg divatmajomkodni a TN ellen, de költséghatékony, és óriásit fejlődött az elmúlt években. Persze a legjobb az S-IPS lenne, tudom én, csak valaki adjon fél millát rá
A PVA pedig nem prémumkategória, csak nem rentábilis gyártani kommersz áron.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest