Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
IreN!CuS #452 üzenetére
Ha játékos lennék, nagyon dühítene, hogy a többiek, ilyen kevéssel a vége előtt ennyi lóvét elszórnak abból, ami nem is az övék.
Ja tényleg gőzük sincs, hogy mennyi ideig tart a megélhetés mellett 11.5 milliót Forintot bevarrni a párnába. És tisztán látszik, hogy fel sem fogják. Én a gyerekes sztorit sem értem meg, mert nem, neki sem volt joga elszórni a pénzt. -
-
-
válasz
IreN!CuS #377 üzenetére
Elég könnyedén vették szerintem is. Ha nem Valen szórta volna el ezt a pénzt, hanem mondjuk Dorka, akkor is ilyen megértőek lettek volna a többiek?
A 3 millióval mi lett? Azt is bukták?Végül is, ha így megy a játék, akkor jó boltot csinál a csatorna, beszedtek egy csomó előfizetést, jön a pénz a reklámból, meg tudomisén mikből, aztán a végén a győztesnek adnak egy 100.000.- Forintos csekket!
-
-
¤Envy¤
aktív tag
válasz
IreN!CuS #192 üzenetére
A mostani évad összes játékosa tudja, hogy létezik és fut a 0-24 live.
Szerintem hetek kellenek, amíg a többség ezt elfelejti és leesik az álarca.
De lesz olyan, akinek sosem fog.
A tavalyi évadban nem tudtak róla, de mostantól mindegyikben fognak....
Ez a VV így már nem az a VV, mint régen.
Kb. a "ki színészkedik a legjobban és legtovább" lesz a fő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo A hírhedt villa ismét megnyitja a kapuit a beköltözni vágyó játékosok előtt, ezúttal már a tizenkettedik alkalommal....
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest