- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Fotók, videók mobillal
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
imibogyo
veterán
válasz
#33253120 #34 üzenetére
Igazából sok fajta van ezekből. HA-n mindig vannak fenn a szerver házak rovatban.
Egy márkásabb példány például a már linkelt házam, teljes nevén Chieftec BA-02B-B-SL-OP. Vagy ott van a Dragon, abból is építettem már pár házat...
Sok kivehető tálcás is volt ezek közül még a noname-ek legtöbbje is.
-
imibogyo
veterán
Szia! Meshify.
(#28) Tara9714: Nem baj, passzol mind a kettőre...
(#29) pengwin:
Az ideiglenesen belekerült mATX alaplap azért viccesen néz ki benne.
ITX-el sem sokkal jobb a helyzet. -
imibogyo
veterán
Teljesen egyetértek.
Mondjuk már nem pont ez felállás, mint a képeken, de még nem volt időm újabb fotókat készíteni. Azóta sokkal zsúfoltabb lett a belvilág, ATX tápegység került a gépbe, egy ODD (Linux kernel panic miatt használom), mobil rack stb...
Én is úgy gondolom, hogy ha a valós igény, vagy a praktikusság mentén hagyják el a meghajtó helye(ke)t a gyártók egy adott házról, ami sok esetben persze tényleg megvalósul (például jóval kisebb méret és/vagy extrémebb elrendezés és/vagy dizájn miatt), akkor teljesen megértem azt az adott háznál.
De sokszor meg azt látom, hogy bőven lenne neki hely a házban akár még komolyabb vízhűtés mellett is és egy előlappal még a letisztultság is megmaradna, de nem terveztek bele, mert csak. Ezt viszont valahogy nem értem. Persze tudom, hogy ez egyéni szoc. problem. és van bőven választék házakból, de valahogy az indokolatlan szolgáltatásnyirbálást nem értem, mármint akkor amikor ezt egyéb dolgok tényleg nem indokolják.
Nagyon amúgy nem zavar a következő házamat is építeni fogom. Ahogy a mostani műhelygépemet (mármint, hogy most ott használom) is és akkor olyan szolgáltatást építek bele amilyenre csak szükségem van (bár az is igaz, hogy ebbe én sem terveztem 5.25 helyeket).
-
imibogyo
veterán
"Alumínium a láb", de egyébként a cikkben is benne van. Nem mintha túl komoly modding tudás kellene 5 perc alatt lefújni mondjuk feketére, ha épp az a kívánatos szín.
"A talpak alapanyaga műanyag, amit egy-egy köré hajlított alumínium lemezzel próbáltak feldobni."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Renault, Dacia topik
- Nintendo 3DS és DS topic
- Cyberpunk 2077
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Új kétfiókos NAS-sal gyarapodott a Synology palettája
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- ASUS ROG STRIX 1000W 80 PLUS Gold + Premium kébelek
- Arctic liquid freezer 360 II ARGB Black AM4, AM5-ös CPU-khoz!
- Corsair RM850X 850W Gold Moduláris Tápegység
- EK-Vardar / Lian Li UNI Fan SL120 V2 / Lepa BOL.Quiet / EK-Meltemi - Ventilátorok, Fiók kisöprés
- Intel Laminar RM1 PWM Intel CPU Hűtő (Socket 1700) - Új, bontatlan - Eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Samsung S23 Ultra 256GB Állapot: 10/10 6 Hónap Jótállás!
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest