- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Netfone
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Anonymus23
veterán
válasz
|DavidWoody| #15 üzenetére
"Jol sejtem ,hogy nem igazan vagy tisztaban azzal ,hogy mi tortent?"
Ezt most tőlem kérdezed? Szerintem leírtam mindent, és azt gondolom tiszta, hogy mi történt...
-
Anonymus23
veterán
válasz
djculture #10 üzenetére
Értem amit mondasz, csak te belehozod azokat a "cégeket" amik eleve az átvágásra/csalásra épülnek, egy olyan szolgáltatóval szemben, akinek nem az a fő profilja alapvetően, hogy csaljon.
Az, hogy mennyire jár el jogtalanul ls gusztustalanul az már más tészta.
Egy ilyen céget, mint pl a B-tel, azt hamarabb elérik a hatóságok is, mert eleve nem olyan apropóból indulnak, hogy pl a cégtulajdonos egy hajléktalan stróman, hanem azért bizonyos törvényi keretek között működnek. -
Anonymus23
veterán
Erre vannak azok a hatóságok amelyekkel ezekkel szemben fel lehet lépni.
Az eredeti levelembe is beleírtam, hogy mely hatóságok felé fogok eljárni, ha továbbra is zaklatnak.
Már az, hogy egyáltalán küldtek levelet és nem egy emailt, már az szokatlan, illetve itt van leírva fehéren feketén, hogy nincs tartozásom. Másrészt a jogszabályok szerint sem követelhetnek semmit. -
Anonymus23
veterán
Update2:
Ma (01.31) kézhez vettem a volt szolgáltatóm levelét, melyben közlik, hogy a mai napon nem tartanak nyilván tartozást, és tekintsem tárgytalannak az Expert Inkasszó Kft levelét. Ja és elnézést kérnek az okozott kellemetlenségért.Hát kb ennyi, asszem vége
-
Anonymus23
veterán
Hát ja, arra már akkor rájöttem, amikor elküldtem a levelet és lehiggadtam hogy felesleges volt vele egyáltalán foglalkozni...
De végül is nem bántam meg, mivel így elvileg tiszta a kép, már csak arra várok választ, hogy ezt a szolgáltató generálta, vagy csak egy csaló cég próbálkozott...
Ha a B-tel válaszol, akkor ez is kiderül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- E-roller topik
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Építő/felújító topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- SUSE Linux
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest