Hirdetés
- Na, még egyszer, csak ezúttal OnePlus Open néven
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 FE amire vágytam
- Idei legolcsóbb mobilját dobta piacra a Samsung
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
flymi
addikt
Van egy igencsak rövidre szabott tíz + kettes listám, de szinte minden márkából tudnék olyat mondani ami kívánós.
Ha egymás után lenne öt telitalátom a lottón tuti vennék egy hangárt ami alatt elfér vagy két tucat kocsi amiket minden másnap meghajtanék hangulattól függően.TVR Cerbera (nem az osztott lámpás)
Jaguar XK8 coupe / XKR8
Mercedes SLR McLaren
Aston Martin DB9 / DBR9
Audi RS6 Avant
Maserati Quattroporte vagy Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio
McLaren P1
Pontiac GTO (1966-1967)
Porsche Panamera
Ford Focus MK2 RS / RS500+1 Citroen GT
+2 Bugatti VeyronJapán autók már bele sem fértek a vágott listába, pedig a Nissan Silvia (S14/S15), Skyline GTR (R34/R35), Mitsubishi Lancer Evo IX/X is szép trió.
Ami nekem fura, h például a Ferrari Testarossa vagy az F430-as sem fértek bele a listába. Olaszban láttam egyszer még 2004-ben egy Testarossát testközelből, elképesztő volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
- Eladó Apple iPhone 13 256GB Kék / 12 hó jótállás
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Új Dell 14 Inspiron 5415 FHD IPS Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest