Hirdetés
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- VoLTE/VoWiFi
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
prolad
addikt
Hehe ez tetszik.Ha ez is ingyenes lesz biztos letöltöm.
-
Alwares
aktív tag
Nem rossz dolog ez a Birds, de szerintem tul van hypeolva nem kicsit. Onmagaban eleg primitiv jatek, nem tul egyedi otlettel es a jatekmenet is unalmas, try-error nagyreszt. Nem igazan erdemli meg ezt a sikert, csak jokor volt jo helyen.
Nekem AB-bol eleg volt egy is... -
Zewa
senior tag
válasz
kiskaktusz
üzenetére
Vannak muglik akik ezt sosem fogják tudni megérteni.
Bubis boríték pukkasztás is hasonló. Értelme=0 de jó és kész!
-
schawo
titán
Nekem a telefon csak egyetlen játékra alkalmas, de arra nagyon: online sakk a kedvencem. Nem avul el a grafika, évszázadok óta állandó szabályok, valódi online pvp, több az izgalom, mint a krájzisban, és ingyenes

-
Expulso
tag
..kint van már?

-
misx
senior tag
Jó játék ez. Én most hétvégén megvettem kemény 3300 HUF-ért a három részt együtt PC-re (darabja most csak $4.95), simán megérte mert hosszú a játékidő, és van benne kihívás is.

-
Bling95
őstag
az egyszerűek néha jobbak pl angry birds, cut the rope, where is my water, fruit ninja ... egyiksem vmi bonyolult aztán mégis..
-
krisztian112
senior tag
válasz
kiskaktusz
üzenetére
Attól még, hogy te a logikai játékokat szereted, attól még nem szar a játék. Csak te nemtudsz elvonatkoztatni magadtól...
-
Abysmal
aktív tag
válasz
freemanone
üzenetére
Nálam az Angry Birds-ök és a Cut the Rope-ok is ki vannak játszva 3 csillagra, és szeretem is mindkettőt, csak a Cut the Rope túl könnyű. A legnehezebb pályával se nagyon kellett még 2-3 percnél többet eltöltenem.
Ebből jön az, hogy a Cut the Ropera nem igazán lehet úgy rákockulni, mint a madarakra. Annál sokkal több idő végig vinni mindet. -
válasz
kiskaktusz
üzenetére
Azért erre ne menjünk el.
Viszont én is úgy voltam vele, hogy kipróbáltam és amikor kiröhögtek a disznók, muszáj volt visszavágnom nekik... és el is ment vele pár óra észrevétlenül.
Mondjuk hamar megunható, ha nem jönnek új epizódok, pályák, stb. -
RaveForce
veterán
hát nem tudom, nálam az egész angry birds mánia lecsengett ugy 1-2hét alatt, viszont a Geo Deffense nevü játékrol mai napig nemtudok lejönni, igazábol van fent ugy 10-12 játék, de a többi csak disznek

-
freemanone
addikt
Épp ez a lényege az ilyen videoknak, hogy minél jobban rákattanj!
Én spec várom nagyon! Most látom először a hírt, de bele kell húznom, mert nemrég jött egy friss pályacsomag a seasons-hoz amivel még nem végeztem idő hiányában!
(Year of the Dragon)
A cut the rope is nagyon addiktív kis játék lett!
-
taxy
csendes tag
Erre kíváncsi leszek. Pedig sosem fogott meg az angry birds. Pedig jópofa, tényleg. Én a cut the rope-ra kattantam rá.

De ezt megnézem... -
Apika
addikt
válasz
kiskaktusz
üzenetére
A játékélményt nagyon eltalálták benne. Illetve nagyon sok pálya van hozzá...
-
bolondember
MODERÁTOR
kész ez a teaser...

-
Ace owner
addikt
válasz
kiskaktusz
üzenetére
Azthiszem most sok hatert szereztél magadnak

-
kiskaktusz
addikt
Igen, sokszor a kevesebb, több. Nem értem, én telefonos játékoknál csak 1 műfajban találtam meg az igazán nekem való vonalat, mégpedig a logikai játékoknál, meg még ősrégen a snake1-2... Az új extra droidos fps-eket is próbáltam, de azt meg inkább PC-n... Amíg nem volt okostelefon, addig meg logika rejtvényújsággal közlekedtem.. De hát különbözőek vagyunk... Én még netes flashjátékokkal sem játszom, mert az is kukába való meg ez az angry birds is
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
callmeakos
veterán
Nagyon yóóó! Nagyon várom már

-
törölt tag
tetszik ez a játék is, de ami még jó az a Monster Island, csak nincs androidra :S
-
válasz
kiskaktusz
üzenetére
Pont azért, mert egyszerű.
Az egyszerű dolgok sokszor a legjobbak. -
kiskaktusz
addikt
Mai napig nem értem, hogy hogyan lett sikeres egy ilyen egyszerű játék...

-
Horsee
csendes tag
Ez már pénteken kikerült. Azóta itt van egy új kép is.
A nagy beharangozó pedig március 8-án lesz. Akkor kiderül minden!
-
Apika
addikt
A múltkori beharangozóban már volt ez a video.
-
Zewa
senior tag
Szeretem az Angry Birds-t de az ilyen nesze semmi fog meg jól videokat annyira nem tudom értékelni. Oké hogy valószínűleg az Űrben /Holdon lesz de ez nem igen csillapítja az érdeklődés utáni vágyamat.
Mondjuk arra jó hogy oda dörgölje a népnek hogy "Minnyá itt van, Töltsetek majd minél többen lefelé."

-
Spoortcyty
tag
vajon badára portolják??

-
g3d
tag
Jópofa ez a reklám

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4531,90% Akksi
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- LENOVO X380 Yoga 360 touch - 13,3" FHD - i5 8250U, 8GB RAM, SSD, jó akku, - számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4680
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(Year of the Dragon)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)