Új hozzászólás Aktív témák
-
Parallaxis
addikt
Mobil internetről volt szó, nem pedig internetről. Vagy nem tudod mi az a wifi?
Olvass vissza...
Az egész történet onnan indult, hogy a puszta közepén vagy, ahol NINCS Wifi kapcsolatod, így milyen jó, hogy BT-al tudsz küldözgetni több megás fájlokat, erre volt a válaszom, hogy ilyen körülmények között is inkább megosztom mobil neten, mert még az is 10x gyorsabb és kényelmesebb, mint BT-al vacakolni. -
Parallaxis
addikt
Lehet, hogy számodra ezek a funkciók parasztvakításnak számítanak és semmi több, ettől én még hasznosnak tartom és megvettek vele kilóra.
Itt jön be a képbe, hogy mi a különbség. Ha a Samsung beépít egy plusz funkciót, az csak és kizárólag a saját alkalmazásaival működik, mivel a rendszerre és a fejlesztőkre nem sok hatással vannak. Hiába lehetne döntéssel scrollozni böngészés közben, ha én nem a végletekig kiherélt Samsung Browsert használom, hanem a Chrome-ot, vagy a Dolphin-t. Szóval igen, ezek csak arra jók, hogy a feature listában legyen egy plusz sor, használati értékük nagyjából nulla.
ott nem kellett ilyenekkel foglalkozni sose tudtam mennyi ramom szabad de nem is érdekelt...1 évben 2x ha újraindítottam, akkor is csak mert véletlen lemerült.
No látod, nekem a stabil, megbízható működés sokkal többet nyom a latba, mint pár feature, amit nem nagyon lehet kihasználni, illetve oly mesésen megbízható (egyszer van, egyszer nincs).
Gonosz kérdés
: ha kórházba kerülnél, melyik rendszer üzemeltesse a lélegeztető gépedet?
Android / iOS
"Ketteske, nagy levegő... rebootolunk..."
-
Parallaxis
addikt
válasz
Quasi_modo #195 üzenetére
Ma gyakorlatilag szinte az összes szolgáltatás a neten alapul, ha ezeket nem használod, akkor az adott készülék tudásának csak töredékét vagy képes kihasználni.
De végül is játszani tudsz vele (legalábbis ha nem akarsz multiplayert..
).
-
Parallaxis
addikt
Van egy all in one távirányítóm, amivel szinte minden kütyüt tudok irányítani
Kivéve amit nem, mert a Samsung megoldása nem tanítható.
Az más kérdés, hogy én inkább kikapcsoltam a funkciót, mert rendre beragad és eszi az aksit. A normál távirányító hamarabb kézben van, mint a mobil, meg az app elindítása. Számomra értelmetlen funkció.elég a telefonnak intenem egyet és megmutatja mennyi az idő/van-e vmi elszalasztott esemény
Vagy nem mutatja meg, mert ez a funkció 10-ből jó ha 3-szor működik normálisan.
ott az S-Pen
Ezt én is írtam, ez valóban jó, de még sokat kéne rajta finomítani és kellene jóval több alkalmazás ami kihasználja.
a gesztusvezérlés
Felejthető. Csak pár Samsung appban működik, nem véletlen, hogy az S5-ből már kihagyták.
50 giga dropbox + google drive szemben az Alma 5 gigás iCloud-jával
Én ezt úgy értelmezem, hogy az 50 GB Dropbox + 50 GB Box.Net + 15 GB GDrive mellé van még + 5 GB iCloud is.
elég a kijelző fölé tartani az ujjam bizonyos tartalmaknak és egy betekintő képet/információt ad róla, weboldalaknál felnagyíthatóak ezáltal bizonyos részek, nem kapcsolja ki a kijelzőt amíg nézem, filmezés közben megállítja, ha elfordulok és ahogy visszanézek folytatja (megfelelő fényviszonyoknál), stb. folytathatnám.
No ezek a non plus ultra parasztvakítás kategóriák. Nálam mindegyik kikapcsolva, mert értelmetlenek és csak felesleges erőforrást visznek el.
-
Parallaxis
addikt
válasz
Quasi_modo #184 üzenetére
Hát net nélkül eléggé soványka a tudása egy mai smartphone-nak
-
Parallaxis
addikt
válasz
Quasi_modo #182 üzenetére
Aki smartphone-t használ és nem csak dísznek tartja, annak van.
Egyébként tényleg, neked a puszta közepén valós szükséglet, hogy mp3-akat küldözgess a melletted állónak? Mert az emberek 99,9%-ának nem igazán.
-
Parallaxis
addikt
válasz
xxxyyyzzz111 #173 üzenetére
Szerintem frissítsd a kifogásaid, mert kissé idejét múlttak
sms jelentés, se nem korlátozott bt,se jb nélkül nem működő navi, se gyors beállító panel és ezer dolog még.....
SMS jelentés nincs, csak, ha kéred, ez igaz.
BT korlátozott, de tojok rá, mert lassú és körülményes.
Navit nem értem, mert működik jól és van hivatalos jól működő iGO is, ami droidra nincs.
Gyors beállító panel is van már közel egy éve.A legújabb droidok nem laggolnak!!! Gyors mint egy iphone.
Akkor a Note 3 nem a legújabb ezek szerint
-
Parallaxis
addikt
Én is Note 3-at használok, de innováció az nem sok van benne.
Az S-Pen egy jó dolog, de mivel kevés app támogatja a lehetőségeit, így eléggé korlátozott a használhatósága. A többi Samsung feature meg kb. semmire nem jó.Nem bántam meg a cserét.
Én sem, mert a nagy képernyő kárpótol az egyéb Androidos hülyeségekért, de ha kijön egy nagyobb képernyős iPhone, akkor azonnal váltok vissza.
-
Parallaxis
addikt
Stephen Elop-ra gondolsz? Ő nem vezető volt, hanem csak egy stróman
Lehet, de nélküle már nem eladásról cikkeznének, hanem csődről.
A Nokia túl sokáig kivárt és ostoba fejlesztési irányt választott (a Symbiant jóval hamarabb kukázniuk kellett volna, nem erőltetni egy olyan irányba, amire nem volt alkalmas).
-
Parallaxis
addikt
Komolyan mosolygok rajtad
Szerinted egy bírósági tárgyaláson mit vesznek figyelembe?
Újságírói elképzeléseket, vagy tényeket?Szerintem az utóbbit...
Az, hogy te mit hiszel, az konkrétan teljesen lényegtelen, az említett prototípus, a fejlesztő mérnökök nyilatkozatai nekem bőven elegendők (gyanítom ők nálad jobban képben vannak
).
De ezt már párszor leírtam és más is leírta.Hagyjuk a témát, ez nem meggyőzésről szól, mert konkrétan nem tud érdekelni, hogy miben hiszel.
-
Parallaxis
addikt
2006 december - LG Prada bemutató első kapacitív érintőkijelző.
Az LG Prada bemutatója 2007 januárjában, az iPhone bemutatója után 9 nappal történt meg.
Decemberben csak pár kiszivárogtatott fotó jelent meg az Engadgeten, ami semmiképpen nem nevezhető bemutatónak.2007 november - Első Android verzió bemutatása
Vagyis igen, 10 hónappal az iPhone után bemutatják a módosított Android prototípusát, első piaci megjelenés 2008 szeptember 23.
Mégis mi a csodát akarsz bizonyítani? Mindenhol leírják, hogy az Android alap tulajdonságai már az iPhone bemutatója idején megvoltak, ami változott az a készülék irányítása. Egyszerűen egy Blackberry klón helyett csináltak egy iPhone koppintást. Ennyi.Ha a készülék hónapokkal a bemutató után készült, sőt az azon futó felület se létezett iPhone bemutatókor, akkor mekkora baromságot is állítasz? (persze nem saját kútfőből)
Mond te mit szívtál?
Az Android létezett már jóval az iPhone bemutatása előtt is, úgy vásárolták meg a Google-s fiúk is.
A BB klón prototípus is létezett, több videó és még teszt is van róla.De kérdezek még egy apróságot, ha neked van igazad, akkor a Google vezetői hazudnak? Több interjúban elhangzott, hogy mekkora döbbenetet okozott számukra az iPhone és gyakorlatilag rebootolták az egész Android projectet.
Elég nyilvánvaló, hogy a Dev készülékeken látható felülettel sose jelent volna meg,
Ez butaság, az iPhone előtt a készülékek zöme ilyen felületet használt, mint a béta Android, elég, ha a Blackberrykre, vagy a qwerty-s Symbian készülékekre visszagondolsz.
Semmi okuk nem lett volna megváltoztatni, mert nem volt az iPhone előtt egyetlen ujjal kezelhető, kapacitív, multitouch felületen kommunikáló UI!A semmin kívül továbbra se bizonyíték semmire
Végül is, a hivatalos iratok, az elkészült prototípusok, a bíróságon lezajlott beszámolók a Google részéről, az újságíróknak adott több interjú a kérdésben, mind, mind, meg sem történt és semmire nem bizonyíték, mert te valami teljesen másban hiszel...
No ezt hívják fanatizmusnak, amivel szemben teljesen felesleges vitatkozni.
-
Parallaxis
addikt
válasz
Hadeska22 #147 üzenetére
(nem 1 embernek én mutattam meg hogy van benne cerka..mert azt sem tudta hogy létezik ilyen...), természetesen Note 2-3 telefonjuk volt, rajta szókeresővel, és Pou-val.
Ismerős
Természetesen névjegyzék szigorúan csak a SIM-en és gyári alapbeállításokon minden, mobilnet előfizetve, de se e-mailt, se böngészőt nem használ.
Céges környezetben tucatszám látok ilyeneket, de a legújabb, legdrágább készülék mindenképpen kell nekik. -
Parallaxis
addikt
válasz
Peterson_ #134 üzenetére
Igen bakter, csodálatosan optimalizált Gameloft játékok...
Tutira iOS fanboyok dolgoznak a Gameloftnál, mer iOS-re képesek jól működő játékokat írni, gyengébb hardver esetén is (az említett Asphalt 8 egy 3GS-en is képes hibátlanul futni).
Frissítésnél nálam nincs ilyen gond
Van
Minden I/O műveletnél van gond a Note 3-nál, egyrészt ilyenkor belassul, másrészt ami nagyon zavaró, hogy videó rögzítésnél, ha másik taszk is folytat I/O műveletet, akkor szépen becsíkozódik a kép.
De egyébként miért nem adod el a p***ba, ha ennyit szenvedsz vele?
- Mert 3 év nóta használat után már nem akarok kisebb képernyőre áttérni
- Még mindig ez a készülék per pillanat legjobb droid frontonHa lesz nagyobb kijelzős iPhone-n, akkor azt fogok venni, de amíg nem, addig maradok a Note-oknál
-
Parallaxis
addikt
Engem nem zavar, ha beveszed a média, és fanboy-ok által generált hülyeséget.
Ember, olvass már vissza, ez nem fanboyok által generált hülyeség, hanem a Google hivatalos dokumentációja, amit egy bírósági tárgyaláson használnak éppen fel.
Nagyon droid fanboynak kell lenned, ha ezek után is a megszokott mantrát ismételgeted...
(Biztos a Google és a vezetői is hazudnak, mert TE tudod az igazat)
-
Parallaxis
addikt
válasz
Peterson_ #130 üzenetére
Nem tudom, de nekem normál működésbe belefér az, hogy egy Asphalt 8 ne szaggasson be, ha kicsit részletesebb a táj, vagy több a kocsi a képernyőn.
De az is elég, ha a Play a háttérben úgy dönt, hogy jött pár frissítés és elkezdi letölteni, akkor néha még az érintésre sem reagál pár pillanatig.
-
Parallaxis
addikt
válasz
zotyesz66 #125 üzenetére
Ez akkor, mikor az általad belinkelt cikk készült még csak elmélet volt.
A most folyó Apple - Samsung pernél viszont becitálták a Google-t és előkerültek az ezzel kapcsolatos dokumentumok, innentől történelmi tény.
----
Peterson:
Akkor Te viszont a Note-od vidd szervizbe...
Nincs miért, az S800 leszabályoz pár perc után és emiatt egy ilyen hardverrel is képes beszaggatni egy komolyabb játék.
Ne csinálj úgy, mintha ezt nem tudnád -
Parallaxis
addikt
válasz
kopeszgomez #124 üzenetére
iPad3-at nyúzok elég sokat, ami jó, ha negyed annyi teljesítménnyel bír, mint az Air és nem akad (olyannyira nem, hogy a Note 3-mam kiröhögi néha, ha sima működésről, meg röccenés nélkül futó játékról van szó).
Szóval goto szerviz, ha igaz amit írsz.
-
Parallaxis
addikt
az volt az első okostelefonuk is az iOS-re kereszteléssel)
Mi van?
A Nokia 13milliárdos tartalékkal indult a hanyatlásnak (ha jól emlékszek), ezt 5-re amortizálták.
A Nokia képtelen volt a fejlődésre és gyakorlatilag a feature phone piac vitte őket egy darabig, de amikor az lecsengett, akkor szépen megfeneklettek. Későn hoztak meg fontos stratégiai döntéseket mert elhitték, hogy piacvezető helyről nem lehet megbukni és az elismert brand és a hű vásárlók mindenből kihúzzák őket.
A piacuk és a forgalom idővel csökkenni fog ahogy a US piacon egyre jobban teret vesztenek
Ez törvényszerű. Éppen ezért fognak újabb és újabb piacra betörni, vagy esetleg újat létrehozni, ahogy az iPaddel is tették. Lehet őket utálni, de technológiailag sok téren piacvezetők és ha jó irányba lépnek, akkor azok is maradnak.
Remélem azt is elolvastad, hogy mi az az 5db hihetetlen szabadalom, ami miatt perel az Apple, mert kb. mindegyik nevetséges szintű halandó ember számára,
Eddig 2 milliárd dollárba kerültek ezek a "nevetséges" szabadalmak a Samsungnak.
Tudod nem lehet konkrétan azért beperelni őket, mert lemásolták a készülékek külalakját, a kiegészítők megjelenését, a csomagolást, a teljes marketinget és még az árusítást is.Ezeknél jóval súlyosabb dolgokat hozott át a Droidból az iOS
Kezdjük ott, hogy az Android maga sem létezne a mai formájában, az iPhone nélkül
(Ezt eddig is tudni lehetett, de a mostani bírósági eljárás során napvilágra került dokumentumok bizonyítják is.) -
Parallaxis
addikt
Samsung garancia, itt Magyarországon és működik
Ez egész addig szép és jó, amíg sikerül megoldani a helyszíni szervizelést.
Ha nem és a készülék elkerül a Telemaxhoz...... akkor reménykedhetsz, hogy valóban kijavítják a hibát és nem rosszabb állapotban kapod vissza, mint ahogy leadtad. -
Parallaxis
addikt
válasz
zotyesz66 #104 üzenetére
Ezt nem hiszem, a felhasználók szeretik a google szolgáltatásokat és a samu semmi összemérhetővel nem rendelkezik.
Naív vagy
A Google nem az Androidból profitál, hanem a szolgáltatásaiból és a reklámokból.
A szolgáltatásait ugyanúgy ki fogja adni Tizenre is, mint bármelyik másik rendszerre (eleve vicces már most is, hogy van olyan Google alkalmazás, ami iOS-en jobban működik, mint Androidon).A felhasználót meg sokan (főleg az ilyen szakmai fórumokon) hajlamosak túlbecsülni, pedig nekik elég egy ismerős felület (ami Samsungéknál a MotionWiz) és pár sláger alkalmazás (Facebook, Twitter stb.) amit igénylenek, a többi lényegtelen. Ha a Samsung holnaptól az S5-öt kiadja Tizennel és azt kezdi reklámozni, hogy az mennyivel gyorsabb és jobb, akkor azt fogják megvenni az emberek.
Különben semmi sem tart örökké, az Apple sem, a Samsung sem, de még az Intel sem.
Ha valamit meg kellett tanulnia az embereknek a tech piacon, akkor az az, hogy biza ez teljesen így van
(De lehet, hogy nem. Az idők változnak és míg régen adott piac sok kisebb cég között oszlott el, addig most két-három cégóriás irányítja. Régebben volt lehetősége egy relatív kisebb cégnek a felemelkedésre és piacszerzésre, míg ma, ha megpróbálja, akkor seperc alatt bekebelezi a gyorsabbik óriás.)---
Aki meg az Apple-t temeti, az nagyon téved.
A mobil ipar robbanás előtt van és óriási az esély rá, hogy ezt is az Apple fogja véghezvinni.
A PC piac megtorpant, a mobil technológiák viszont gyorsan fejlődnek, amikor a kettő összeér és a hordható, hordozható technológia képes lesz kiváltani a desktop eszközöket, akkor lesz egy újabb ugrás az iparágban.
Az Apple meg szerintem nem véletlenül fejleszt házon belül saját 64 bites mobil hardvert -
Parallaxis
addikt
válasz
Touch-ko #100 üzenetére
Szerintem van egy hatar ami meg kapitalizmus es van egy hatar aminel mar a pofatlansag.
A történelmet a győztesek írják
A Samsung lehet, hogy pofátlan volt, de megszerezte a vezető szerepet mind a smartphone piacon, mind az Androidos gyártók között.
Az, hogy ide milyen út vezetett, a kutyát nem érdekli most már.
-
Parallaxis
addikt
Fele annyit ér, mint amibe kerül
Hát persze, de az S5, ami ezt a fele annyit érő készüléket másolja elég kis sikerrel, az megéri ugyanazt az árat, ugye?
A i5 kopik csak attól?
Megsúgok egy titkot, az S5 és az összes Samsung készülék is kopik.
Az apple hamarosan durván megindul a Nokia útjára
7 éve ebben reménykednek a haterek, de nem akar összejönni.
A mostani negyedévben is több készüléket adtak el, mint a tavaly ilyenkor. Az eladások és a profit is növekszik szépen.Tetszik vagy sem, a piac két szereplőssé vált, a Samsung és az Apple osztozik rajta, a többieknek csak az jut, ami az asztalról lepotyog és a Samsung is csak azért érte ezt el, mert gátlástalanul elvette, amire szüksége volt. Inkább pereskedik és kifizet pár milliárd dollár büntetést, de a másik farvizén szépen feltornászta magát.
amikor már mindenki látja, hogy lufi, hype
Hát ha már lufi, akkor inkább az Android háza táján nézelődj, ha valami pukkani készül, azt akkor inkább ott keresd.
Ma az eladott Androidos készülékek közel 80%-át a Samsung gyártja, ha ők úgy döntenek, hogy függetlenítik magukat a Google-től és inkább egy új szövetséggel, amit ők irányítanak és a Tizennel, mint mobil platformmal képzelik el a jövőt, akkor az Android nagyon hamar a Symbian sorsára fog jutni.
-
Parallaxis
addikt
elszócsatáztam már ebben a témában 2x értelmetlenül, nem szeretnék újra. KitKat támogatja pont.
Érdektelen, hogy mit szócsatázol, ha jelenleg alig tucatnyi alkalmazás támogatja a dolgot.
Igen, a KitKat támogatja, igen, a fejlesztőknek kell megoldani, nem, nem oldják meg, mert a fejlesztői készülékekben nincs SD kártya.Jelenleg közel 150 alkalmazás van a készülékemen és 1, azaz EGY külsős alkalmazás támogatja hibátlanul az SD kártyára való írást (QuickPic).
Hát a Samsung magyar honalapja 32GB-set is ír, beszéld meg velük, vagy a Telenorral (szintén kínál 32-es opciót).
Légyszi linkelj olyat, ahol meg is lehet vásárolni és nem csak megemlítik a specifikációban, hogy van olyan.
A régebbi készülékeknél is ott a Samsung oldalán a specifikációknál a nagyobb tárterületű verzió, de itthon nem kerültek forgalomba. Ha másként gondolod, akkor érdekelne 64 GB-os Note 3 hazai üzletből, érvényes, gyártói garanciávalHa nem aktiválom, hanem a Dunába hajítom, akkor nem is adták el?
A készüléket az eladó aktiválja az Apple rendszerében (onnantól él a garancia is, amit bármikor le is tudsz kérdezni a sorozatszám birtokában), te a készüléket magát aktiválod, az más történet.
Ez nem így működik, ha befolyt a pénz, akkor eladott és kész
No végre, eljutottunk ide is
Pont ezt írom én is!Ha befolyt az összeg, akkor el lett adva, ezek a számok a valós eladási adatok.
Az, hogy leszállított x milliót pár száz nagykereskedelmi raktárba, meg szolgáltatóhoz, az nem eladás, ott nincs realizált bevétel, csak raktárkészlet. -
Parallaxis
addikt
Egy APR-ben polcon porosodó i5c ugyan úgy eladott példány az Apple szempontjából, mégsincs user kezében.
Tévedés, mivel pontosan raktárkészletként van könyvelve.
Ha eladják és aktiválják akkor élesedik az Apple rendszerében a garancia is.Az Apple sorozatszámra pontosan tudja melyik készülék van eladva, vagy áll a raktárban.
Jogosan van a leszállított termék eladottnak címkézve, hiszen a gyártó megkapta a pénzét és onnantól számára az eladott.
Ez csak a nagykeres értékesítésre igaz, a saját bolthálózaton, vagy szolgáltatón keresztül értékesítés során csak akkor realizálódik bevétel, ha a készülék eladásra került és ezért csalás a dolog, mert a befolyt összeg alapján mindegyik gyártó tisztában van a valós eladási mennyiséggel.
-
Parallaxis
addikt
A 8 GB-os 5C egy vicc.
Ott van a 32-es és 64 opció + SD bővítés fillérekért, akkor ez WTF?
Az SD bővítést egyelőre felejtsük el, a KitKat óta nagyjából dísznek van a Note 3-mamban is, mivel egyelőre alig van alkalmazás ami képes kezelni a frissítés óta.
A 32-es itthon nem pálya, mert nincs forgalmazva.
64-es meg nem is létezik. -
Parallaxis
addikt
Az Apple pontosan az eladott készülékek számát adja meg mindig (nekik ez elég egyszerű, mert vagy saját maguk értékesítenek és így konkrét számaik vannak, vagy szolgáltatón keresztül, de ott is konkrét eladásaik vannak, mert a szolgáltatók előre fizetnek).
A HTC és a Sony is valós eladási adatokat adnak meg egyébként.
A Samsung szokott az számokkal sakkozni (vagy mint nemrég a Galaxy Taboknál kiderült, konkrétan hazudni).
-
Parallaxis
addikt
Szerintem semmi gond nincs az S5-el, hozza, amit kell
Azért a 16 GB háttértár és 2 GB RAM egy mai flagshipnél elég vérszegény, főleg, ha figyelembe veszed, hogy ezekből mennyi a szabadon felhasználható.
Az S5-öt ért legtöbb kritika annak szól, hogy a Samsung fél éve kiadott Note 3-jához képest is sok tekintetben visszalépés az S5, így jelenleg nem tekinthető a gyártó vezető termékének. Az ára meg eléggé elrugaszkodott lett, ahhoz képest, hogy semmi prémium érzetet nem ad a vásárlónak, ugyanazt a tucatműanyag érzést adja, mint bármelyik Samsung készülék, legyen az filléres Y, Ace vagy bármelyik a sorban.
-
Parallaxis
addikt
Nem feltétlenül, csak az a bökkenő, hogy a valóságban nem az adott negyedév eladásait növelik, így picit kozmetikázzák a számokat.
A legtöbb cég nem a leszállított, hanem az eladott készülékek számát közli, mert nem mindegy, hogy 1 millió készülék a végfelhasználó kezében van, vagy valami raktár mélyén porosodik (az egyik esetben van realizált bevétel és profit, az utóbbi esetben meg csak nincs, csupán megelőlegezik azt).
-
Parallaxis
addikt
A csodákat, ha lenne hivatalos adat, akkor nem született volna meg ez a cikk sem
Az, hogy a Samsung leszállított raktárra x darab készüléket, az nem jelenti azt, hogy azokat el is adják. Ők meg jellemzően a leszállított készülékek számát szokták közölni (de az előzmények miatt még ezt sem tudom elhinni).
-
Parallaxis
addikt
válasz
Nuada herceg #7 üzenetére
Fele akkora készülék, fele olyan teljesítményű hardverrel,
A hardveres teljesítménye egy i5s-nek ugyanott van, mint bármelyik s800-as droidnak.
de mégis kétszeres áron
A Samsung új készülékei semmivel nem olcsóbbak, mint az Apple eszközei.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged