Hirdetés
- iPhone topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
m@xsys
senior tag
Ha már gyereked van, akkor változik is az értékrended, fontosabb a család, lemondással is jár, habár ott motoszkál ált, h le kéne azért cserélni ezt meg azt.
Ilyenkor úgy működik nálam, h választok általam jónak megítélt telefont és megpróbálom nem csak egy évig használni.
Magadnak találj értékrendet és annak felelj meg, ne a közizlésnek!
A gyerekre vagyonokat lehet költeni (azért elcsábul az ember vele kapcsolatba is), elég csak bemenni egy ruhaboltba, szórakozásról meg nem is beszéltem, na és a sport sincs már ingyen mint régen.
Én úgy oldom meg, ha nem muszáj akkor nem viszek gyerekeket a boltba.
Ma már nem is egy műszaki cucc drága, hanem maga az élet.
Egyre csak drágítják a körülmények és a nem zsíros kenyéren élő politikus félék.
Én is úgy látom, h hasonlóan gondolkodunk, de néha kell bizonyos dolgokból a maximum.
A kedvencem, h bizonyos koll. nőknek okosabb a telefonjuk mint saját maguk és kérik, h segítsek nekik (ez a 30e pannonos akció, nem 1-2 egyénnél próblémákat okoz, még egy X8 vagy X10 mini kezelése, és ezek még magyar felülete!
Amúgy a zsíros kenyér jó, csak nem egész hónapban!
Új hozzászólás Aktív témák
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3858
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest