- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Milyen GPS-t vegyek?
- iPhone topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rexdemon
aktív tag
válasz
TheNewDawn #43 üzenetére
Tökéletesen így van. Anno a Witcher1 miatt vettem meg, akkor még angolul a "The Last Wish"-t, elolvastam, nem volt rossz, de nem volt különösebben jó sem. A többit meg sem rendeltem, a magyar kiadásokat kölcsönkaptam egy haveromtól, de azzal is felhagytam, mert rengeteg sokkal, sokkal, SOKKAL jobb írónak, sokkal jobb könyve van, mint ennek a fickónak. Jelzem, GRR Martin sem különösebben szimpi alak, de Sapkowskihoz képes egy charmeur
Nem tudom megmondani,h hány könyvet olvastam el életemben, de ha csak a fantasy-ket számolom, akkor sem tudom megmondani...erős gyanúm van,h jócskán 1000 felett vagyok, (hűbaz+ ebbe bele sem gondoltam eddig) azt hiszem ez már statisztikai mennyiség.
Több minden is felháborító (fentebb leírtátok már) de amit igazán annak tartok,h anno azt mondták,h X pénz + % a bevételből, arra jutott,h inkább leveszi őket annyival ott helyben, amennyivel tudja, mert "úgyis bukás lesz".
Ez épp ellentétes a jóhiszeműséggel. (A CD projekt meg keresse fel,h a játék megjelenése óta megugró könyveladásokból osszon nekik vissza pénzt. Nem fogják megcsinálni. Nem lehet. Ha lehetne, sztem akkor sem tennék.) Azóta is minden fórumon elmondja,h nem játszott a játékkal, szte baromság az egész, süt róla a megvetés és a sznob nagyképűség, ha a könyveiről beszél. Sokkal, sokkal, SOKKAL jobb könyvek, SOKKAL sikeresebb írói 1000X jobb fejek - nem mellesleg korrektebbek is vagy két dimenzióval. -
NandorHUN
addikt
válasz
TheNewDawn #43 üzenetére
+1
Könyv az egytucat kategória.
Az más kérdés, hogy sok játék története Z katgóriás akciófilmével vetekszik. Attól, hogy Witchernek jó a világa nem jelenti, hogy jók a könyvek.Hangulatot is a zenék, képivilág adta főleg.
A fejlesztőknek se hiszem, hogy pont a Witcher könyvek kellettek volna mindenképpen annak idején, csak akartak egy olcsó misztikus alapot - hogy ne kelljen szenvedni a megírással - és pont erre esett a választásuk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dji Mavic Pro fly more combo
- iPad Pro 11" M4 wifi Silver hibátlan akku 100% 3 hónap jótállás!
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Fotó állvány eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest