- Milyen GPS-t vegyek?
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
15-20 éve meg azt is hülyének nézték aki egy fejéhez emelt téglával beszélget. Sőt, manapság is az első gondolatod a magában beszélgető emberekről, hogy vajon melyik intézetből szökhettek meg, amíg meg nem fordulnak és meglátod, hogy egy Bluetooth vezérelt bigyó csüng a fülén.
Szerintem ez semmivel sem másabb ilyen szempontból, mint az eddigiek. Mondjuk nekem a hangalapú vezérléssel azért vannak fenntartásaim, leginkább azért, mert nem szeretem ha valami 24 órában figyeli mi hangzik el körülötte. Ha viszont beállítható lesz, hogy csak akkor kezdjen fülelni mikor megérintem a képernyőt, akkor simán jöhet.
-
Motorola 360: Na ez egy veszett gyönyörű óra lett. Van egy adag analóg karóra fétisem. Az alap nagyon szép és a számlap szabadon variálható lenne a hangulatomtól függően, sőt akár sajátot is tervezhetnék. Pazar!
Remélem idővel többféle szíjjal is megjelenik, nem szeretem a fém szíjakat, inkább egy gyönyörű hasított bőr szíj kellene!
Új hozzászólás Aktív témák
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest