Hirdetés
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Snapdragon 8 Gen 5-tel jön a Realme Neo8
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- CES 2026: 4. generációs szemkímélő kijelzővel debütált a TCL NXTPaper 70 Pro
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaborbp
tag
Én nem értem miért baj az ha a Google is ugyanúgy hazudozik mint az Apple van ilyen

Habár ha belegondolok hogy a ChinaMobile-nál egyre több androidos telefon van akkor lehet nem is annyira irreálisak ezek a számok

Sajna mi itt kis hazánkban gyakran elfeledkezünk arról, hogy nem körülöttünk a világ
-
mrhitoshi
veterán
Szerintem ez a napi 400.000 regisztráció nevetségesen sok. Még mondjuk a 100 millió így úgy összesen reális is, hiszen 2009-től kezdve eltudtak már annyit adni, de ez a napi regisztráció valami nevetségesen sok.

-
válasz
üzenetére
Dehogy... ez csak rúzs, amit itt hintenek. Én nem hiszek a mesének, de amúgy logikus, amit írsz. Kíváncsi leszek, év végén milyen számok jönnek ki.

andro_et:
Körülnéztem és stagnál. Kettő van és hónapok óta se több, se kevesebb... persze meglehet, hogy naponta 400.000 új Android talál gazdára, csak kicsit furcsa. De akkor mennyi iPhone és iPad, ha amúgy az össz bevétel fele meg az Apple-é. Belegondolni is sok lenne. -
AS
félisten
Ha belegondolunk csak 14 millió eböl Galaxy S... Nem beszélve a HTC-röl..... De ZTE Blade is nagyon sok fogyott már.
-
andro_et
tag
Szerintem az IMEI számmal aktiválodik a készülék ami nem változik a rom cserével. Az már más kérdés h egy reset után újra bekéri az adatokat de maga a készülék a gmail accountban már létezik.
Nem kellenek nagy számadatok ahhoz, hogy megtudjuk: nő az androidos telefonok száma. Elég ha szétnézünk kicsit a környezetünkben.
-
törölt tag
7 szer (hátralevő hónapok) 30 szor (számoljunk ennyi nappal egy hónapban) 400.000 (ennyi aktiválás van 1 nap) = 84 millió. Tegyük fel, hogy növekszik tovább a napi aktiválások száma, és már van is esély 200 millióra...

Tudom, hogy nincs ennyi készülék forgalomban és nem is írtam ilyet.
-
Prien
addikt
Jó lenne már, ha a teljes (fizetős) Market is elérhető lenne mindenféle trükközés nélkül.
-
Nekem is sikerült már 1nap 3 szor regisztrálni romcsere után...

-
tjb007
nagyúr
A ROM cserélgetés meghozta az eredményét
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Amúgy én hétfőn legalább háromszor aktiváltam a telefonomat, ennyit ezekről az aktiválásokkal kapcsolatos számokról. -
bekes.andras
tag
Látszik, hogy reklámcég... Csak a számok.
Jó a statisztika, magasak az oszlopok, a valós dolgok meg eltörpülnek.
Freemium. 
-
törölt tag
Ha így folytatódik, idén elérheti a 200 milliót.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Windows 11
- Háztartási gépek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Filmgyűjtés
- OLED monitor topic
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- darkFlash GR12 Darkstorm Blue/Green
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)