- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabi2121
tag
SZiasztok
Szeretném megkérdezni, hogy Huawei Mediatab t1 8.0 t hogyan tudnék a legegyszerűbben számÍtógépről frissÍteni Lollipora?
Sajnos elég kevés infót találok ebben a téméban és android tabletet mág soha nem frissÍtettem.
Köszönöm!
-
vvt
csendes tag
Sziasztok!
Szerintetek felmehet az enyémre?
Ez van a pdf-ben: 2.1 The following versions can be upgraded.
Versions can be upgraded
Jazz-L09 V100R001C00B148
Jazz-L09 V100R001C00B137
MT7-L09C900B312Nekem meg ez a Build-számom: MT7-L09V100R001C00B137SP03
Felejtős akkor erre az upgrade?
-
Mindy-Lee
tag
Hello!
Egyelőre csak gépen lehet HiSute-tal.
Csatlakoztatod a telefont HiSute-módban, utána megkeresed az EMUI-ROM menüpontot. Ha már megvan a ROM, amivel frissítesz, akkor Loading ROM-ot kiválasztani és onnan betallózni. Először rákérdez még a biztonsági mentésre, utána történik meg a frissítés. -
Cinti91
újonc
Sziasztok!
El tudná valaki részletesen magyarázni, hogy kell végrehajtani a frissítést ? az update.app fajlt hiaba masoltam a gyökérkonyvtarba, semmit nem jelez a helyi frissítés.
-
Középkategóriáról beszélek. Azért a g620 nem volt belépő anno, a P6 meg főleg nem. Mediapad pedig egy árban volt a Samsung galaxy tabbal.NIncs ezzel semmi gond, de például Sony, Samu, Lg frissít.Huawei még a P -szériát is hanyagolja, pedig a 4.4 nem éppen a legjobb droid szerintem, ráférne az 5.1.
-
WP Boy
csendes tag
Szóval akkor a P7-re mèg Felejtős.Pedig Találtam Rá Szoftver de Nemtudom Telepiteni mert Manuálisan Nemcsomagoljaki.Gondolom akkor Gèp kell Hozzá!
-
WP Boy
csendes tag
Sziasztok!
Egy Kis Segitsèget Szeretnèk Kèrni mert hiàba Töltöttem le a Megadott Linkről az 5.1.1-et ès Vele együtt az Emui 3.1-et Manuàlisan Nemhajlandó kicsomagolni mèg SD-ről sem a P7-em.
Valaki Tudna Segitsèg akinek màr Sikerült Telepitenie hogy Hogyan is Kell Pontosan?
Köszi! -
Honor 4C sokkal jobb lett az 5.1.1-el, mint a KitKat-al volt, gyanítom ezen a telón se lesz másképp
-
Beri78
őstag
januárban ezért nem vettem meg (mert, hogy nincs még rá meg a frissítés)
sajnos tényleg sokat kellett volna várni rá -
Pipiripi
senior tag
És melyiket kell feltenni az MT7-L09 kit-kat-re? Vagy először a MT7-L09 és utána a MT7-TL10?
-
atike
nagyúr
....belépő szinten visszamenőleg frissítenek a gyártók?
Még a középkategóriánál is ritka... SAJNOS. Az, hogy egy aktuális középkategóriás viszonylag újabb androiddal jön az még csak-csak.... Na mindegy.
A frissítés mivel a gyártók kezében van sajnos egy elég problémás történet az androidnál...
-
janeszgol
félisten
Ertem. Ami tuti frissul 2-3 foverziot, az a csucskategoria. A tobbi nem biztos. Huawei P6 csak felsokategorias volt anno.
De meg egyszer hangsulyozom, a kommentem ne vedd magadra iranyulo tamadasnak. Inkabb mindenkinek szol mint neked.
Nexus, az tuti frissul. Csak ma mar a Nexusok is csucskstegorias telefonok.
Nezd en altalaban a kozepbol vasarolok. Azt is hasznaltan. Ha nem frissul a telefonom, akkor cserelem, ha kell az uj android. Bar nem hazufok, a Dony kellemes meglepetest okozott ax M2 5.5.1 frissitessel.
Huawei G510. Meg 4.2 sem jott ra, pedig kozepkateg volt. Huawei G630. 4.3-on maradt,pedig illett volna KK-t adni ra.
A frissitesel minosegetol is beszelhetnenk.Nekem egy fontos dolog van szoftver ugyileg. Amivel kijon a telo, az hibatlan legyen. (Minden napi hasznalatra.)
Amit latsz, hogy 40-50 ezres kinai atcsomagoltakon is Lolli van, azok nem frissitesselvjottek, hanem alapbol avval hozta ki a gyarto.
-
Den Hadnagy
senior tag
Megértem az aggályaidat, meg valóban üdítő nyalókát tudni a zsebben (nekem a G2 is 2013as, tetszett is, hogy frissült), de mindezektől eltekintve szvsz ha nincs kritikus hibája egy rendszernek, akkor nem olyan nagy baj, ha megragad 4.4en vagy akár 4.2n. Az meg egyértelmű, hogy a gyártók első körben a flagshipekkel törődnek.
-
Nem. azt unalmas olvasni , hogy a legtöbb kínai gyártó megoldja a frissítést Android 5.re még a belépő szintű készülékeken is.Én már 6 éve Huawei telefont használok, de soha nem csúcsmodellt, mert nem volt rá pénzem., de középkategóriát igen.egyszer sem kaptam rá gyári android frissítést 6 év alatt., amiben gyári rendszer lecserélődött volna. Állandóan a régit toldozták foltozták.
A Sony, Samsung,Apple frissít, HTC,Xiaomi, szintén, még belépő szinten is. nem a levegőbe beszélek, évek óta ezt kapom. Asszony 2 éves samu S4 telójja 3 hónapja frissült nyalókára. -
vond
MODERÁTOR
Méretben már megvagyok az Alcatel Hero-val, csak teljesítményben, meg kinézetben nem. Mondjuk ez sem csúnya, de azért a méthét...
-
vond
MODERÁTOR
Ez a telefon még mindig rohadt jól néz ki.
Csak sajnos még mindig nagyon drága nekem. -
mtm800
senior tag
A b317 is kifogástalan volt eddig....aki akarta használhatta próbálhatta már régóta....lehet fel sem teszem a véglegest
-
-
janeszgol
félisten
Már annyira unalmas ezt olvasni, hogy "soha többet nem veszek XY-tól telefont", mert nincs rá frissítés.
Ezt már olvastam Sonynál, Samsungnál, LG-nél, Xiaominél, most a Huawei-nél, meg még a tököm tudja, melyiknél. Akkor mit fogsz venni? Nem csak tőled kérdezem, hanem a többi "sose veszek"-től is. -
G620 meg a habokban. Ez volt az utolsó telóm tőlük, leszarják a középkategóriát. ( az akkorit)
-
atikó
őstag
kiváncsi leszek, hogy mennyire lett stabil!
Új hozzászólás Aktív témák
ma A tavalyi óriásphablet elég komoly frissítést kapott, az Android 4.4.2 Kitkat rendszerverzió ugyanis nyalókás változatra ugrott.
- Okos Otthon / Smart Home
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen monitort vegyek?
- Mozilla Firefox
- sziku69: Szólánc.
- Milyen NAS-t vegyek?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Vírusirtó topic
- További aktív témák...
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest