- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Középkategóriáról beszélek. Azért a g620 nem volt belépő anno, a P6 meg főleg nem. Mediapad pedig egy árban volt a Samsung galaxy tabbal.NIncs ezzel semmi gond, de például Sony, Samu, Lg frissít.Huawei még a P -szériát is hanyagolja, pedig a 4.4 nem éppen a legjobb droid szerintem, ráférne az 5.1.
-
Nem. azt unalmas olvasni , hogy a legtöbb kínai gyártó megoldja a frissítést Android 5.re még a belépő szintű készülékeken is.Én már 6 éve Huawei telefont használok, de soha nem csúcsmodellt, mert nem volt rá pénzem., de középkategóriát igen.egyszer sem kaptam rá gyári android frissítést 6 év alatt., amiben gyári rendszer lecserélődött volna. Állandóan a régit toldozták foltozták.
A Sony, Samsung,Apple frissít, HTC,Xiaomi, szintén, még belépő szinten is. nem a levegőbe beszélek, évek óta ezt kapom. Asszony 2 éves samu S4 telójja 3 hónapja frissült nyalókára. -
G620 meg a habokban. Ez volt az utolsó telóm tőlük, leszarják a középkategóriát. ( az akkorit)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Macbook White 13" unibody
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest