- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
feliks
senior tag
válasz
Cyberpunk #75 üzenetére
Egyetértek, szerintem is az lenne a legjobb, ha külön lehetne választani az OS-t..
Megértem én azokat, akiknek nem tetszik, ha nem kapják meg a frissítést, csak az már vicces, hogy a hiszti azon is megy, hogy mikor kapják meg, és úúristen, most mekkora pech, hogy csak áprilisban kapják meg, stb (egyrészt, mert minél drágábbat vesz, annál hamarabb kapja meg a frissítéseket, ha a 2X-et kivesszük a listából, másrészt mert ez egy ilyen platform, mint a többinek, ennek is vannak hátrányai(pl ez) és előnyei(pl a nyíltsága))
Nemt'om, belém nagyon nem is kell belémtáplálni, hogy ha új rendszert akarok, vegyek új készüléket, mert az volt a normális majd 5-6évig (Symbian, vagy zárt rendszerek), és összességében azt veszem, ami nekem jó, a többit csak remélni lehet, persze minél többért vette az ember a kütyüt, annál jobban elvárható is, de azért amekkora hiszti megy körülötte, az szerintem inkább vicces, mint jogos. Pláne, hogy sokan olyan készüléket vesznek, ami olcsó, vagy középárfekvésű, amiért kaptak egy telefont, ami nem zárt os, jól hsaználható, és ennyi, és várnák a "nekik járó" frissítéseket.. Persze, értem, hogy jó, ha friss az OS a gépen, és pl a galaxy w és tsainál nagyon nem oké, hogy még egy rendes frissítést se kapnak, de pl egy SGS esetében, ahol kapták 2.1es OS-esl, kaptak hozzá egy 2.2-t, egy 2.3-at, és még egy 2.3 "value packot" ott nem tartom jogosnak a hisztit..Az ilyen mikorkapommármeg a frissítést jellegű dolog esetén arról már nem is beszélek, hogy még az alkalmazások egy része instabil, vagy el sem indul 4.0.4-en, szóval annyira kapkodni nem is tudom minek a frissítéssel (az ICS tapasztalatot Nexus S hivatalos ROM esetén mondom, tehát nem valami CM9 nightlyról beszélek)
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 128GB, fekete vagy fehér színben, újszerű állapotban
- iPhone 12 128GB, fekete és fehér színben, több db
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Gigabyte BRIX GB-BXi3H-4010 mini PC eladó
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest