Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- iPhone topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- OnePlus 15 - van plusz energia
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
Új hozzászólás Aktív témák
-
kolosanyi
veterán
Ne akarj flasht armv6-os procira. Az általad kérdezettek közül mindegyikben az van, egyik se támogatja a flasht. Én LG Optimust használok (szintén ugyanaz a Qualcomm MSM7227-es proci) és értelemszerűen nincs flash támogatás. Ez egyébként szerintem mobilon egyáltalán nem zavaró. Ha játszani akarsz ott a Market. Ha meg videókat nézni, akkor ajánlom figyelmedbe a Skyfire böngészőt. Képes arra, hogy flash videókat játszon le flash támogatás nélkül. (No nem flasht játszik le, mert átkonvertálja a flash videót a telefon által megemészthető formába, de ez mindegy most.) Persze, ha idegesítő reklámokat akarsz nézni a telefonodon is, akkor vegyél olyat, amiben van flash is.
Bár megjegyezném, hogy a telefonomra a napokban felraktam egy custom romot (Joestone munkássága), amibe belekerült a flash lite támogatás. Kb tök értelmetlen feltelepíteni a flasht rá. Annyi, hogy most látom a reklámokat is, meg egykét videót le tudok játszani a Skyfire megoldása nélkül, simán a böngészőben. Bár az inkább slideshow lesz, mert úgy beszaggat.
Amúgy kérdezed, hogy van-e alternatíva. Az Optimus is egy alternatíva, ha nem zavar a rezisztív kijelző. Én is az általad felhozott készülékek közül válogattam, végül az Optimus lett belőle. Ebben a kategóriában novemberben ez elégítette ki legjobban az igényeimet. Hátránya a rezisztív kijelző (bár nekem semmi bajom nincs a rezisztívvel), viszont jóval normálisabb képeket csinál , mint az X8 vagy akár a Blade.szerk.: Amúgy a Skate meg egy kaki. Inkább a Huawei Ideos X5 (katt). 300 dolcsiért láttam eBayen egy év gyártói garival, szerintem itthon se lesz túl drága. Az x6 viszont nagyon jó lesz. Ez jóval komolyabb, mint az x5 és elvileg 400 dolcsi körül lesz majd, ha minden igaz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tesla topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- A Kindle-botrány röviden — a digitális tulajdon vége
- PlayStation 5
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Assetto Corsa EVO
- További aktív témák...
- Használt OnePlus Nord 3 5G 8/128GB, 91% akkumulátor, 12 hónap garancia!
- Hibátlan állapotú Samsung Galaxy S24+ 12/256GB, 12 hónap garancia!
- Használt Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, 12 hónap garanciával!
- Szép állapotú Samsung Galaxy S20 Ultra 5G 12/128GB, 12 hónap garancia!
- Samsung Galaxy Z Fold 6 12/256GB eladó! Patika állapot, 100% akku,
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- SK Hynix, Samsung és más 16GB DDR4 so dimm 3200MHz modulok számlával, 6 hó garanciával
- HP ProDesk 600 G2 MT, i7-6700,8GB DDR4,256GB SSD,DVD-RW,WIN11
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36 GB RAM, 512GB SSD, Space Black - 27% ÁFA (0431AB)
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Bár megjegyezném, hogy a telefonomra a napokban felraktam egy custom romot (Joestone munkássága), amibe belekerült a flash lite támogatás. Kb tök értelmetlen feltelepíteni a flasht rá. Annyi, hogy most látom a reklámokat is, meg egykét videót le tudok játszani a Skyfire megoldása nélkül, simán a böngészőben. Bár az inkább slideshow lesz, mert úgy beszaggat.