Hirdetés
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Megjelent a OnePlus 13T
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
Új hozzászólás Aktív témák
-
thief888
tag
válasz
predator24 #63 üzenetére
Persze, ez egyértelmű... de egy jó és hasznos alkalmazásnak általában van is piaca!
-
thief888
tag
válasz
predator24 #60 üzenetére
Sokszor az ingyenes altenatíva többet ér, mint a fizetős...
-
talpalavalo
aktív tag
válasz
predator24 #58 üzenetére
Ezzel nem igazán értek egyet! Attól, hogy egy alkalmazás ingyenes még lehet tökéletesen használható.
-
törölt tag
válasz
predator24 #54 üzenetére
én azért nem veszek fizetős alkalmazásokat, mert nincs rájuk szükségem. ha apple telefonom lenne, akkor sem vennék. lehet, hogy androidos termket olyanok vesznek, akiknek nincs annyi felesleges és elverni való pénzük, nem tudom mi az oka, hogy az app store-ban minden szart megvesznek az emberek.
-
Forchalad
tag
válasz
predator24 #54 üzenetére
Ezzel nem értek egyet. Bár csak nézőpont kérdése. Szerintem egy új rendszer ami ráadásul nyílt forráskódú nem fog egyből úgy indulni hogy minden pénzbe kerül ráadásul aranyáron mint az apple. Jó persze más a célközönség mert az apple a pénzes kis majmokat célozza de a másik dolog hogy ahogy fejlődik és egyre több program lesz illetve ahogy több androidos telefon úgy lesz egyre több fejlesztő és komolyabb program amiért már pénzt fognak elkérni. A másik amit mondok,hogy örülnöd kéne hogy legalább ingyen van
Van ebben potenciál csak még idő kell,te is láthatod hogy egyre több androidos telefon van...lsd X10--> első androidos SE.
-
törölt tag
válasz
predator24 #38 üzenetére
nem olyan nagy lemaradás, gyakorlatilag az összes LG is 1.6-os androiddal jön (jött) ki, frissíŧés majd lesz, ahogy a Samsung esetében is mostanában kapja csak meg a 2.1-et a Spica például, a régebbiekre nem is lesz. egyedül a HTC és a Motorola jár előttük (de ez utóbbi is csak egyetlen telefon esetében) az oprendszer verziószámát tekintve.
nekem amúgy tetszett ez az X10, nem olyan batárnagy, mint gondoltam. egy dual-touch panelt elbírt volna, de amúgy szimpatikus. meg álítólag kikapcsolható rajta a SE felülete, szóval akinek nem tetszik, az használhatja az alapot, és kész. nem tudom mennyire van levédve az SE bootloadere, de a snapdragon miatt elképzelhető, hogy rávarázsolják majd a sense-t is akár az xda-sok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Sony Ericsson első Android alapú telefonjához a piaci bevezetést követően rendszerfrissítés is elérhető lesz.
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Precision 5560, 5550, 3561 i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Álomsebesség elérhető áron - Fedezd fel a jövőt!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest