Új hozzászólás Aktív témák
-
predator24
tag
válasz
talpalavalo #62 üzenetére
Alapvetően tényleg sok a warez, de ahhoz, hogy a fejlesztők fejlesszenek is szükség van arra, hogy legyen piac. Senki nem fog csak úgy hobbiból alkalmazásokat írni
Ha meg fog, az legtöbb esetben nem olyan jó minőségű, de ezt már kifejtettem.
-
predator24
tag
válasz
talpalavalo #59 üzenetére
Nem ettől függ, tudom. Csak olyan programokra gondoltam, amikből van egy profibb megoldás (mondjuk egy képszerkesztő, vagy egy profibb fényképező) ami ugye pénzbe kerül, és jön az ingyenes "alternatíva", ami sokkal kevesebbet tud...
-
predator24
tag
válasz
talpalavalo #40 üzenetére
A TimeSCAPE meg a Mediascape nem a felület csak két nagyon hasznos program. Kicsit más, mint az UI, amire te gondolsz. De van egy tippem, hogy ez is teljesen moddolható lesz, akár bármelyik androidos gép. Pont ezért szeretjük
-
törölt tag
válasz
talpalavalo #40 üzenetére
én úgy értettem, hogy már a Milestone-ra elérhető a 2.1-es frissítés, ez meg már elég jó lett, a legtöbb hibát orvosolta, így már egy stabil és használható telefon.
én sem szeretem a sense-t, de sokan vannak, akik rajonganak érte. nekem egy sima android 2.1 is tökéletes, esetleg a nexus one lanucherével, és annyi
azt meg ez a telefon is tudja, csak ki kell lőni a timescape meg mediascape-et.
-
predator24
tag
válasz
talpalavalo #35 üzenetére
Ezt mondtam én is egy másik topicban
Úgyis a gyárit használják mindenből nagyon sokan. És ami ennek a lényege, vagyis az UI meg a Timescape és Mediascape annak teljesen midnegy, hogy milyen oprendszer van alatta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Steam Deck
- Az adatközpontok szolgálatába állítja a nap- és szélenergiát a Meta
- Android játékok topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Bittorrent topik
- FEJHALLGATÓ / FÜLHALLGATÓ / DAC beárazás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Google Pixel topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest