- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Magisk
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Mit tudunk a Pitaka márkáról, és milyenek a kiegészítőik?
- Vodafone mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
thief888
tag
válasz predator24 #63 üzenetére
Persze, ez egyértelmű... de egy jó és hasznos alkalmazásnak általában van is piaca!
-
predator24
tag
válasz talpalavalo #62 üzenetére
Alapvetően tényleg sok a warez, de ahhoz, hogy a fejlesztők fejlesszenek is szükség van arra, hogy legyen piac. Senki nem fog csak úgy hobbiból alkalmazásokat írni Ha meg fog, az legtöbb esetben nem olyan jó minőségű, de ezt már kifejtettem.
PEACE
-
talpalavalo
aktív tag
Arról nem is beszélve, hogy a fizetős is csak addig fizetős amig fel nem törik, ebben viszont jók vagyunk
-
thief888
tag
válasz predator24 #60 üzenetére
Sokszor az ingyenes altenatíva többet ér, mint a fizetős...
-
predator24
tag
válasz talpalavalo #59 üzenetére
Nem ettől függ, tudom. Csak olyan programokra gondoltam, amikből van egy profibb megoldás (mondjuk egy képszerkesztő, vagy egy profibb fényképező) ami ugye pénzbe kerül, és jön az ingyenes "alternatíva", ami sokkal kevesebbet tud...
PEACE
-
talpalavalo
aktív tag
válasz predator24 #58 üzenetére
Ezzel nem igazán értek egyet! Attól, hogy egy alkalmazás ingyenes még lehet tökéletesen használható.
-
predator24
tag
Alapvetően vannak olyan fizetős alkalmazások, amik tényleg hasznosak, és ezeknek kell, hogy legyen piaca. A sok ingyenes alkalmazás meg általában olyan minőségű is...
PEACE
-
törölt tag
válasz predator24 #54 üzenetére
én azért nem veszek fizetős alkalmazásokat, mert nincs rájuk szükségem. ha apple telefonom lenne, akkor sem vennék. lehet, hogy androidos termket olyanok vesznek, akiknek nincs annyi felesleges és elverni való pénzük, nem tudom mi az oka, hogy az app store-ban minden szart megvesznek az emberek.
-
Forchalad
tag
válasz predator24 #54 üzenetére
Ezzel nem értek egyet. Bár csak nézőpont kérdése. Szerintem egy új rendszer ami ráadásul nyílt forráskódú nem fog egyből úgy indulni hogy minden pénzbe kerül ráadásul aranyáron mint az apple. Jó persze más a célközönség mert az apple a pénzes kis majmokat célozza de a másik dolog hogy ahogy fejlődik és egyre több program lesz illetve ahogy több androidos telefon úgy lesz egyre több fejlesztő és komolyabb program amiért már pénzt fognak elkérni. A másik amit mondok,hogy örülnöd kéne hogy legalább ingyen van Van ebben potenciál csak még idő kell,te is láthatod hogy egyre több androidos telefon van...lsd X10--> első androidos SE.
"Az első pohár után olyannak látod a dolgokat,amilyenek. A második pohár után olyannak látod őket, amilyennek szeretnéd őket. A harmadik pohár után olyannak látod őket, amilyenek valójában." Oscar Wilde
-
predator24
tag
válasz #16820480 #49 üzenetére
Szerintem, ha megnézed az ingyenes programok arányát, akkor azért rá lehet jönni, hogy mi a helyzet. Igazából ha lenne piaca, akkor fizetős alkalmazásokat is fejelesztenének, de valószínüleg nem nagyon veszik őket. Nézzetek meg egy appstore statisztikát és egyértelművé válik az egész.
PEACE
-
Inarus
addikt
válasz Multitaskok #51 üzenetére
Lényegében egy "sájni" kezelőfelület, amiben időrendbe szedve látod a kontaktjaidhoz tartozó online és a mobilos eseményeket (üzenetek, hívások, közösségi oldalak frissítései stb..). Látványos és jópofa, de nem létszükség.
Szerk: hű de egyszerre...
[ Szerkesztve ]
-
Forchalad
tag
válasz Multitaskok #51 üzenetére
A timescape egy olyan felület ahol az összes kommunikációs tevékenységet(hívás,sms,e-mail,twitter,facebook) együtt megtalálsz felhasználókra/ismerősökre lebontva. Tehát látod hogy pl. az ismerősöd mit csinált facebookon,de ugyan itt látod hogy ez az ismerősöd mikor írt neked vagy hívott vagy mikor írt emailt. Ezen a felületen van a hangsúly ennél a telefonnál. A mediascape ugyan ezt tudja csak a média fájlokkal,képekkel,zenékkel,filmekkel...!
"Az első pohár után olyannak látod a dolgokat,amilyenek. A második pohár után olyannak látod őket, amilyennek szeretnéd őket. A harmadik pohár után olyannak látod őket, amilyenek valójában." Oscar Wilde
-
Multitaskok
csendes tag
válasz #16820480 #49 üzenetére
Tényleg valóban kicsi piac vagyunk én ezt belátom. De nem csak MO-t értettem ezalatt, nyilván legtöbb kelet európai országban és még sok helyen máshol sem elérhetőek, akár nyugatabbra sem (ha az összeset belevennénk, az már nem is kis szelet a tortából).
És nem is az eladott programokból származó profit miatt kéne céljuk legyen, hanem azért, hogy azok akik megvásárolják a terméket, teljes támogatottságot, kihasználhatóságot kapjanak. Szóval inkább szolgáltatói kötelességnek érezném részükről.
Viszont nyilván csak idő kérdése...és kívánságom valóra fog válni!A taskok esztelen tesztere
-
törölt tag
válasz Multitaskok #47 üzenetére
nézd, azzal a pár ezer eladott készülékkel szerinted mi mégis mekkora piaci erőt képviselünk? mert nagyjából elenyészőt. arról nem is beszélve, hogy szinte mindenre lehet ingyenes megoldást találni, az a 15-16ezer ingyenes alkalmazás sem kevés.
-
Forchalad
tag
Nem kell félni,az android egyre inkább teret nyer/hódít szóval a programok mennyisége is nagyon meg fog ugrani szóval nem hiszem hogy olyan sok idő lenne hogy tőlünk is lehetőség legyen a nem ingyenes programok elérésére. Amúgy most nagyon változó infók vannak arról hogy mikor kapja meg az új android frissítést,de szerintem SE nek is érdeke hogy minél hamarabb szóval biztos hamar elérhetővé teszik, Ahogy hallottam a time meg mediascape miatt tart egy kicsit tovább. De nem is baj mert ez a két funkció vagy felület(ahogy tetszik) nagyon használható,legalábbis szerintem.
-
Multitaskok
csendes tag
-
törölt tag
válasz Multitaskok #45 üzenetére
mert jelenleg nem tudsz magyar bankártyát használni hozzá, azért.
-
törölt tag
válasz Multitaskok #43 üzenetére
most olyan 20ezer alkalmazás köürl tart a market. ennek úgy a kétharmada ingyenes, így jelenleg tőlünk annyi elérhető.
-
Multitaskok
csendes tag
Mennyi program létezik androidra? Sokan fejlesztenek rá, vagy még nem jellemző?
A taskok esztelen tesztere
-
predator24
tag
válasz talpalavalo #40 üzenetére
A TimeSCAPE meg a Mediascape nem a felület csak két nagyon hasznos program. Kicsit más, mint az UI, amire te gondolsz. De van egy tippem, hogy ez is teljesen moddolható lesz, akár bármelyik androidos gép. Pont ezért szeretjük
PEACE
-
törölt tag
válasz talpalavalo #40 üzenetére
én úgy értettem, hogy már a Milestone-ra elérhető a 2.1-es frissítés, ez meg már elég jó lett, a legtöbb hibát orvosolta, így már egy stabil és használható telefon.
én sem szeretem a sense-t, de sokan vannak, akik rajonganak érte. nekem egy sima android 2.1 is tökéletes, esetleg a nexus one lanucherével, és annyi azt meg ez a telefon is tudja, csak ki kell lőni a timescape meg mediascape-et.
-
talpalavalo
aktív tag
válasz #16820480 #39 üzenetére
Számomra a sense se olyan agyamat eldobom UI. Szóval nem biztos, hogy mindenki ki fogja kapcsolni a timespace-t.
A motorola meg hiába tette rá a 2.0-s androidot, ha még elég gyerekcipőben járt akkor az a szoftver és elég sok hiba vetődött fel. Szóval akkor meg mindenki az miatt szidná a telefont. -
törölt tag
válasz predator24 #38 üzenetére
nem olyan nagy lemaradás, gyakorlatilag az összes LG is 1.6-os androiddal jön (jött) ki, frissíŧés majd lesz, ahogy a Samsung esetében is mostanában kapja csak meg a 2.1-et a Spica például, a régebbiekre nem is lesz. egyedül a HTC és a Motorola jár előttük (de ez utóbbi is csak egyetlen telefon esetében) az oprendszer verziószámát tekintve.
nekem amúgy tetszett ez az X10, nem olyan batárnagy, mint gondoltam. egy dual-touch panelt elbírt volna, de amúgy szimpatikus. meg álítólag kikapcsolható rajta a SE felülete, szóval akinek nem tetszik, az használhatja az alapot, és kész. nem tudom mennyire van levédve az SE bootloadere, de a snapdragon miatt elképzelhető, hogy rávarázsolják majd a sense-t is akár az xda-sok.
-
predator24
tag
válasz nagygabor519 #37 üzenetére
Szerintem itt ilyen elvi kérdés lehet. Persze, én is vakarom a fejem, hogy hogyan tudnak 2010 második negyedévben egy fél éves oprendszert. Manapság azért ez elég nagy lemaradás... Viszont nem hiszem, hogy ez befolyásolni fogja nagy tömegeknek a döntését, mert úgyis a Timescape az, ami miatt megéri. Biztos, hogy jó lesz a frissítés is. Maximum nem veszik meg az emberek addig
PEACE
-
nagygabor519
tag
nem tudom miért olyan mellbevágó,hogy 1.6os androiddal jön ki és a hetekben kapja is a frissítést...némelyik okostelefon annyi mindent tud,hogy van aki nem is tudja teljesen kihasználni. Szerintem ennyi szépséghibája lehet...bár..ahogy mondtam meg tudjuk is kapni fogja az új verziót. Amit meg előttem lévő mondott,hogy valóban az UI a lényeg.
Nagy Gábor
-
predator24
tag
válasz talpalavalo #35 üzenetére
Ezt mondtam én is egy másik topicban Úgyis a gyárit használják mindenből nagyon sokan. És ami ennek a lényege, vagyis az UI meg a Timescape és Mediascape annak teljesen midnegy, hogy milyen oprendszer van alatta.
PEACE
-
vinistv
tag
Jogos, igazad van, megbarátkozom a szerkesztés gombbal, ígérem.
[ Szerkesztve ]
-
-
vinistv
tag
Mellesleg a Sony Ericsson leszereplése után már megint jön a szokásosnak mondható és jól bevált 'foltozgatás' ?
[ Szerkesztve ]
-
-
vinistv
tag
Atya gatya, és az ára?! Ez kicsit durva így kora reggel.
-
-
Ricardo
titán
Húzós áron érkezik. A szolgáltatós árakra leszek kíváncsi. mennyit faragnak le a két éves láncért cserébe
-
Akos96
senior tag
Ne a SE-t szóljuk le mert nálunk minden drága.
"A tévében nézed a szaxofonost, És azt gondolod, hogy de jó neki."
-
David75
őstag
Amire nálunk kijön ez az ócskaság addigra szerintem kb 140-ért lehet majd nexus-t vagy htc bravo-t venni.vagy még annál is olcsóbban.Remekül hozza ez a telefon is az xperia sorozat szokásait.Megkésve,drágán,olyat amit az SE elront valami ráfabrikált gagyi kezelőfelülettel.Gratulálok.
iPhone 14 pro | Cube Acid 2020
-
Beantech
tag
Ez marha drága ennyiért sztem Milestone-t kapsz már újonnan 110-120 körül is... és az jobban is bejön mint ez, (már használtam Milestone-t)
-
n6230i
tag
Laikusként: a multitouch csak software függvénye lenne? Ezekszerint minden touch kijelző képes lenne rá?
Quis custodiet ipsos custodes? - Ki őrzi az őrzőket?
-
plus44
veterán
Elég magasan kezd, akkor nálunk még több lesz. Hmm..
“This is where the road crashed into the ocean...”
-
HardSanyeee
őstag
Ez várható volt És a sebességre is jó hatással lesz
-
gyiku
nagyúr
szep, csak k draga, es miert nem 2.1?
hüllő
-
RandomGosu
senior tag
okos döntés végre SE is rátért a jó útra
-
fi:zi'k
nagyúr
Ha a Nexus-t vesszük alapul, ami ha jól rémlik tőlünk nyugatra ~100k HUF, itthon meg 160-180k, akkor ennél alapból 200k+ -ra kell számítani.
Ha még hozzávesszük az SE árazását, akkor inkább 220-250k körül lehet.Bár lehet időközben rájöttek, hogy ha eladni is akarnak telefont, akkor azt normális áron kell/lehet megtenni.
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
Harlek
tag
Tehát úgy fog megjelenni az X10, hogy kimondottan drága ÉS elavult lesz a rajta futó Android? Nagyon bevállalósak a srácok Sony Ericssonnál! Csak aztán nehogy fájjon az arcuk, amikor pofára esnek.
-
addikt
Miből érzem, hogy nekem ilyenem lesz?
Nagyon bejön ez a telefon!Jó szerencsét!
-
Stimpy001
aktív tag
Előbbb jelenjen meg, azután ráérnek firware frissítést kiadni!
-
Avicularia
veterán
Szokás szerint elszállnak az árral
-
atike
nagyúr
Mire ide kerül? Több lesz...
-
33as
senior tag
Bazz... majdnem egy árba lesz a Nexus-al!
MacBook Air M2 , iPhone 12 , Watch , Apple TV , Pixel 7a , Pocket 3 és Action 2 , Nikon P900 , Htc G1 white , iPod classic , xDuoo X2 , Xbox One , RC Pilot
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB Green, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Zöld, 1 Év Apple Garancia
- iphone 14 Pro 256 GB - használt, független, 240 000 HUF
- Honor 200 Pro új, 12/512GB black eladó!
- Apple iPhone 14 256GB - független, 87%, Apple garancia, doboz
- iPhone 16 Pro Max 256 GB Black Titan - Bontatlan - ApCom
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest