Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
turbulencia8
addikt
válasz
rolcsibácsi
üzenetére
Ha le van tiltva az Usb-hibakeresés és jelszó miatt nem is fér hozzá a tolvaj, a Recovery módot meg letiltja a Kaspersky, és a gyári reset is kódot igényel, akkor már tényleg nagyon profinak kell feltörni a telót.
-
turbulencia8
addikt
Én a Beállítások menüt és a Play-t is külön Application Protection nevű progival védem.
-
turbulencia8
addikt
Én Kaspersky-t használok, az annyival jobb, hogy a gyári resetet jelszóval nehezíti (és a recovery módot letiltotta), továbbá kevésbé meríti az akkut, és képeket küld az előlapi kameráról, ha valaki a billentyűzárral próbálkozik. Egyszer egy taxiban hagytam a telefont, akkor hasznos volt, bár valószínűleg anélkül is visszahozta volna a taxis.
A Blackberry védelme valószínűleg biztonságosabb lehet, az BIS/BES aktiválás után szerintem IMEI alapján is képes távoli törlésre, és elvileg a PRISM botrányban sem érintett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző garancia
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 8700F 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 Ti 16GB Lian LI LANCOOL207 ADATA 850W
- Dell Precision 7720,17.3",FHD,i7-7820HQ,16GB DDR4,256GB SSD,P3000 6GB VGA,WIN11
- RÓZSASZÍN! -20%!!! MACBOOK NEO!!!! - MAGYAR BILLES! - HAJNALPÍR AJÁNDÉKKAL!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest