- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdv.
a Kétkerék alkalmazást ma kipróbáltam. Alapjában véve egy jól kitalált, és nem rosszul kivitelezett alkalmazás. Röviden csak annyit: Net nélkül indítottam egy 'Rögzítés'-t, Gps be, telefon zsebre. Szó nélkül fogadta a startot, ezért elindultam. Viszont a telefon (Galaxy 3) nem arról híres, hogy alap helyzetből 5mp alatt jelet fog, ez meg nem hatotta meg az appot, szóval mentem 1,5 km-t, mire elkezdte rögzíteni. Aztán egy óra múlva néztem rá, írta, hogy 18 ezer xy métert tettem meg, elkeztem volna felfele 'lapozni', de nem csinált semmit. hazaértem, megnéztem, lefagyott, ott, és akkor. utána többször csak a home képernyőről való újraindításra végezte el a kijelölt feladatot. szinte mindent. (lehet hogy kevés neki a telefon procija?
) viszont a szenvedés eredménye megvan, térképen lehet mutogatni, hogy merre jártam, mennyi idő alatt... igaz, a fagyás után csak a súgóval tudtam előkaparni a lefagyott eredményemet...
tényleg hasznos cikk, én is várom a folytatást! egy alkalmazást ajánlanék: Timeriffic. ha jól figyeltem ez nem volt említve hozzászólásban sem. meg lehet vele adni, hogy pl.: hétfőtől vasárnapig este 11-kor némuljon el, repülő(s) üzemmód, fényerő minimum, ébresztő hangerő 4-es stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Battlefield 6
- Suzuki topik
- XPEnology
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Okos Otthon / Smart Home
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB Zalman N5 MF ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! GigaByte H610M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Kolink Observatory RGB 800W
- Asus ROG Strix XG32VQ Ívelt Gaming VA Monitor! 2560x1440 / 144Hz / 4ms / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RX 6600 8GB Zalman S2 TG EVGA 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RTX 2060S 8GB Rampage SHIVA 600W
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciáva
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest