Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F7 – bajnokesélyes
- iPhone topik
- CES 2026: a Lenovónál már akasztják a jövőt
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdv.
a Kétkerék alkalmazást ma kipróbáltam. Alapjában véve egy jól kitalált, és nem rosszul kivitelezett alkalmazás. Röviden csak annyit: Net nélkül indítottam egy 'Rögzítés'-t, Gps be, telefon zsebre. Szó nélkül fogadta a startot, ezért elindultam. Viszont a telefon (Galaxy 3) nem arról híres, hogy alap helyzetből 5mp alatt jelet fog, ez meg nem hatotta meg az appot, szóval mentem 1,5 km-t, mire elkezdte rögzíteni. Aztán egy óra múlva néztem rá, írta, hogy 18 ezer xy métert tettem meg, elkeztem volna felfele 'lapozni', de nem csinált semmit. hazaértem, megnéztem, lefagyott, ott, és akkor. utána többször csak a home képernyőről való újraindításra végezte el a kijelölt feladatot. szinte mindent. (lehet hogy kevés neki a telefon procija?
) viszont a szenvedés eredménye megvan, térképen lehet mutogatni, hogy merre jártam, mennyi idő alatt... igaz, a fagyás után csak a súgóval tudtam előkaparni a lefagyott eredményemet...tényleg hasznos cikk, én is várom a folytatást! egy alkalmazást ajánlanék: Timeriffic. ha jól figyeltem ez nem volt említve hozzászólásban sem. meg lehet vele adni, hogy pl.: hétfőtől vasárnapig este 11-kor némuljon el, repülő(s) üzemmód, fényerő minimum, ébresztő hangerő 4-es stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nintendo Switch 2
- Vezetékes FEJhallgatók
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Gumi és felni topik
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó konfig! I9-14900K 2TB SSD 32GB DDR5 RTX5070 12GB!
- Szép! Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i7-11850H 32/512 A3000 4GB /1,5 Millió/
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i9-10900X/ASUS ROG Strix X299-E Gaming/NVIDIA GeForce RTX 3080/32 GB RAM
- Rockrider Race 940 S
- Intel Core i7-7700 3.6GHz Processzor
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898
- Dobozos! Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
- GYÁRI TÖLTŐK Macbook Magsafe 1 és 2 Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
) viszont a szenvedés eredménye megvan, térképen lehet mutogatni, hogy merre jártam, mennyi idő alatt... igaz, a fagyás után csak a súgóval tudtam előkaparni a lefagyott eredményemet...