- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- 8300 mAh, maradhat?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ren Hoek
veterán
Egyszer kipróbáltam otthon azt a hangerőt, amivel a buszon hallgattam, hogy normálisan szóljon. Hát fájt szinte.
Amúgy BKV nem károsítja a fület, mivel egyszer fizikatanárral kiszámoltuk hogy nagyon nem mindegy hogy adott hangnyomás közvetlenül a hallójáratba megy egyenesen, vagy elosztva. Igazából nem egy osztálytársamnak romlott a hallása, akiknek végig órák, szünetekben stb alatt is fülükben volt a füles. Bizonyíték "közvetlenül" nincs rá, de sokat dumáltunk róla, és ők is elismerték anno...
-
Ren Hoek
veterán
Jó szerintem zárjuk le ezt a vitát. Engem úgysem tudsz meggyőzni az utazós zenehallgatásról az tuti. Minőségi zenehallgatást én nem ismerek utazás, futás, városbanténfergés mellett, mert számomra igénytelen, én még nem hallottam olyan fülhallgatót ami 100% teljesen kitudná szűrni a villamos zaját mondjuk úgy hogy nem üti meg az amúgyis fülkárosító hangnyomást (arról nem is beszélve hogy drasztikus hallásromláson esnek át a fiatalok mert állandóan "fülükben lóg az a szar".)... Csak otthon, pró hangfalakon (vagy fejhallgatóval), hangkártyáról. Számomra ezt jelenti a zene. Otthonra meg minek egy ilyen PMP?
Szóval, én egyszerűen nem tudom elképzelni azt a hatalmas minőségi zenehallgatást a városban...bármilyen 50-60 ezres lejátszórl van szó. Inkább nézelődök, olvasgatok, beszélgetek...
-
leslieke
Jómunkásember
Olvasgasd még azt a topikot. Már az! Több 720p-s filmmel teszteltem többek közt én is.
A Social Hub része lenne fizetős, bár ez is telefonfüggő. Akinek nem fontos ez a része, annak amúgy is feleslegesen van benne.
Az egyik 3.3", a másik 4", filmnézésre mindkettő kicsi.. arra inkább a 32", 40" TV-k az ideálisak, de azokat nehéz zsebre tenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- EAFC 25
- Steam Deck
- Horgász topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Call of Duty: Warzone
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest