- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola G86 - majdnem Edge
- One mobilszolgáltatások
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
tixem
addikt
válasz
#16820480 #32 üzenetére
Örülök, hogy nektek ezzel nincs gondotok. Nekem van, munkámból és a hobbimból adódóan is elő-előfordul, hogy a telefon találkozik homokkal, hol a ruhámról, hol a kezemről, véletlenül kipottyan a kezemből, zsebemből a porba stb. Elég ha pár kósza homokszem az ember zsebébe kerül, csuda dolgokat tud művelni. Ezért is van rajta védőüveg és batár nagy armor. Máshogy ezt nem lehet kivédeni, még így sem teljesen. Mondjuk én valószínűleg a userek kis százalékát képviselem aki ilyen körülmények között is használja a telefonját, de nem kell messzire mennem, baráti körben és a családban is ha új telefont vesz valaki akkor vagy rajtahagyja a gyári védőfóliát (ami ha normális sokáig bírja, OP3-on nekem másfél évig bírta amíg el nem adtam), vagy pedig azonnal védőüveget pakolnak fel, ez kb az első amit megtesznek. Lehet indokolatlan és nem véd semmitől ha a telefon tényleg csak az ember zsebe és az íróasztal közt vándorol, de sokaknál ez már reflex, hogy pakolnak valamit a kijelzőre.
Jövőre jönnek az ultrahangos leolvasók, majd meglátjuk hogyan teljesítenek utólagos védelemmel. Addig is köszönöm de nem kérek ilyen félkész megoldásokból.
-
tixem
addikt
Az lesz, hogy lesz rajta hajszálkarc. Szerinted 2 év alatt amíg használom a telefont mennyire térdel le a kosznak a kijelző ami ez idő alatt éri? Júliusban megadta magát a Note-on a védőüveg, 2 hónapig nem volt rajta semmi és már annak látható jele lett. Szerinted 2 év alatt hogy fog kinézni? És melyiket veszik meg többért majd amikor eladósorba kerül, amin millió hajszálkarc van, vagy amin nincs? Na ugye.
Lehet, hogy téged nem zavar, engem igen. És nem én vagyok az egyedüli.
-
tixem
addikt
válasz
agressor12 #24 üzenetére
Telesírhatod a világot, akkor is optikai lesz benne és ha már a Samsungról beszélsz, pontosan azért nincs az idei telefonjaikban ilyen technológia, mert nem megbízható. Vágod?
Egy flagship-ben hogy néz már ki egy olyan ujjlenyomatolvasó ami hol működik, hol nem? A Samsung csak egy példa volt. Meg lehet sértődni a velük való példálózáson, de én még nem találkoztam olyan csúcstelefonjukkal az utóbbi pár évben amiben félmegoldások lettek volna. Igen valóban, nem az innováció élharcosai, és akkor mi van? (bár remélem azért a változtatható apertúráról, vagy az edge kijelzőről hallottál már, ahogy az eddig egyedülálló tollról is, ami nem innováció, csak egy mezei extra ami ellenben piszkosul hasznos)
Amit beletesznek a telefonjaikba az működik és kiforrott. Lehet nem a legújabb, de nem azon szutyakolsz egy 330 ezer Ft-os telefonnál, hogy most akkor ha rakok rá védőüveget buktam a touch id-t, ha nem rakok rá akkor meg széjjelkarcolódik a kiijelző (Mate 20 pro). Szuper innováció, de én köszönöm szépen, inkább akkor maradok a technológiailag visszamaradott Samsungnál ez esetben és megvárom amikor majd működik normálisan is és belekerül a következő Note-ba vagy S nemtudom mennyibe és nem kall aggódnom, hogy a védőüveggel bukom a biometrikus azonosítást.
További kellemes duzzogást, viszlát. -
tixem
addikt
válasz
agressor12 #13 üzenetére
Fogalmad itt neked nincs semmiről. Optikai szenzor lesz benne, amiről mindeki tudja, hogy ezektől a hibáktól szenved. A Samsung is jövőre jön ultrahangossal, majd biztos a Oneplus lesz az első egy 600 dolláros telefonnal mi? Nyilván
-
tixem
addikt
Szerinted ebben ultrahangos lesz? Felejtsd el, optikai lesz ez is ugyanezekkel a hibákkal.
-
tixem
addikt
Felejtős ezzel a kezdetleges ujjlenyomatolvasóval. Ők is tudják, hogy korlátozottan használható, de azért a hátlapi szenzort lespórolják.
Kamerák közé jöhetne már egy telefotós lencse is végre, mert az eddigi megoldásaik elég bénák voltak. A többi meg csak a szokásos Oneplus, mondjuk ez inkább előny, mint hátrány.
Ja, a 4000 mah alatti akkukat kéretik végre kukázni, dashcharge ide vagy oda.(#5) sfefe
Megoldás, nekem a Note-on van tőlük skin, jóféle cucc és olcsóbb, mint az agyonhype-olt dbrand, lépten nyomon akcióznak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest