- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Fotók, videók mobillal
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
Új hozzászólás Aktív témák
-
konczy3
senior tag
Esetleg ha nem jön OTAn:
http://downloads.oneplus.net/oneplus-x/oneplus_x_oxygenos_3.1.3/
-
-
tDr1v3r
veterán
válasz
#85552128 #23 üzenetére
Még azt se tudták javítani?
Besz.rás...
Nem is értem hogy mit gondolnak így, day 1 óta vannak hasonló bugok, de még szeptemberre se tudták javítani... én azért ezt szégyellném a cégnél. Még ha nem is ad ki rendszerugrós frissítést, legalább ezeket csinálnák meg... ilyeneket még egy Samsung se követ el, pedig aztán azok tudnak "alkotni" szoftveresen.
Hardveresen amúgy tényleg pöpec, nagyon szép a kijelző, S801 + 3 GB RAM mellett szó szerint repül a rendszer (tényleg nagyon gyors, el is gondolkodtat hogy minek S820 és tsai), külsőre a piac egyik legszebb telefonja szvsz ezzel az első-hátsó 2.5D üveggel és a becsíkozott fémkerettel, csak hát ne lenne ilyen szégyen szoftveresen... nagyon bánom hogy nem Nexus 5X (2 GB RAM és a műanyag ház miatt esett ki) vagy HTC A9 (iPhone copy kinézet) lett ehelyett, sokkal jobban jártam volna vele, azok még jóideig kapni fogják a szeretetet a gyártótól.
-
törölt tag
Na és előjött az a bug is ami kezdetektől fogva megvan (tehát ~1 éve), nevezetesen a wifi használata után néha nem működik a mobilnet. Repülő módba és vissza kell tenni, hogy felcsatlakozzon.
Jól néz ki a telefon, hardveresen is jó meg minden, de ilyen pocsék supportot szerintem a nagyok közül senki nem enged meg és ennél még a gyakoribb rendszerfrissítés sem indok, mert majdnem 1 év után kapta meg azt amivel jönnie kellett volna, többet meg úgysem kap miközben alap dolgokkal vannak problémák.
-
konczy3
senior tag
Ha valaki esetleg szeretné OTAn frissíteni, de még nem jelzett :
Cloud VPN Master-t töltsd le a Play Store-ból.
location - United States - connect
És már jön is le szépen ha rányomsz a frissítésre. -
ribizly
veterán
válasz
#85552128 #17 üzenetére
Én mostmár ott tartok, hogy azt gondolom semmire sincs rendesen működő CM. Nálam az S3 LTE (i9305)-ön csak a szívás van velük, pedig az nem egy mai darab, szóval volt rá idő, hogy kikupálódjon...
Ennek a hirnek meg örülni kell. Persze jöhetne előbb, ha már összesen 4(!) telefonjuk van összesen... -
joey04
titán
Azt hittem elírás...
-
törölt tag
válasz
#85552128 #17 üzenetére
Értem... Esetleg Paranoid Android?
-
törölt tag
válasz
#16820480 #16 üzenetére
Van, de bugos. Stabil snapshot nincs is belőle csak nightly + egy unofficial abban meg olyan bugok vannak, hogy ha a térerő elmegy akkor csak restart után jön vissza meg kitudja még mi.
Belekezdtek először a CM12.1-be, utána a 13-ba ez volt több mint fél éve, most meg rámentek a 14-re. Egyikből se lesz használható szerintem mert mire kikupálnák addigra félbehagyják -
Potrien
senior tag
Már inkább a nugát kellett volna nem?
-
konczy3
senior tag
Augusztus közepe óta használtam már a MM Community Buildet és sajnos igaz hogy ebben lettek azok a hibák javítva amiket már rég kellett volna, FHD és relatíve kicsi akksihoz képest elég jó SOT jött ki eddig is 4-5 óra elég jó az akksihoz képest.
-
tDr1v3r
veterán
Mert szartak a fejunkre. Beigertek ev elejere, aztan hirtelen elfelejtettek... megjelenes ota tele volt buggal a rendszer, azt se javitottak, ez az elso frissites ugy... februar ota talan? Ez is csak azert jott ki most mert mar a forum es az FB oldaluk is tele volt bitchinggel tolunk.
Hogy urinalnanak sunt... soha tobbet OnePlus reszemrol. Inkabb egy bloatwares koreai mint toluk barmi.
-
Fejvadi
nagyúr
Dicséretes, hogy az X is megkapta és nem hanyagolták el.
-
RaveForce
veterán
hát ez elég rossz ómen...
-
no more
veterán
Hát de "heti frissítések vannak" (amikor ezzel példáloznak a kínai csoda userek, akkor röhögök mindig), mint az összes többi kínai készüléknél! Ami mondjuk -ezek szerint- azt jelenti, hogy hetente kapnak egy új ikonpakkot, de na! Akkor is hetente frissítenek, kit érdekel, hogy 3 rendszerrel vissza vannak maradva?!
-
Matada2.3
veterán
Nagyon megcsúsztak... Ez eléggé rossz fényt vet rájuk, miért tarthatott eddig?
-
600700
senior tag
Időben 😅😅😅
-
Hunter2
addikt
jókor frissítenek 6-ra mikor már kijött a végleges 7-es is.
-
törölt tag
4-5 óra scren time volt nekem custom kernellel ez a mostani update már jobban kezeli az akkut mint az 5.1, de még mindig nem az igazi, marad így amíg lesz új kernel.
Mondjuk én általában 4-5 nap (2-3 óra ScreenON time + 3-4 óra ScreenOFF time - zene) alatt merítettem le wifi/3g böngészés volt leginkább amikor ment a képernyő.Összességében elégedett vagyok vele, bár ha csak gyári megoldásokat használhattunk volna akkor már rég a kukában lenne
A kamera pl. botrányosan szar volt és nemcsak azért mert hardverileg erre képes több mint fél évvel a megjelenés után javították a szoftvert mert a videofelvétel akadozott meg a képes is túl zajosak voltak.
-
ALBY
senior tag
Amúgy akinek van ilyen One+X gépe,
kíváncsi lennék, mi a vélemélye róla általában? Akku idő főleg nagyon érdekelne. -
migabi24
nagyúr
Tiszta szégyen, szerintem már minden korabeli teló megkapta
-
törölt tag
Ideje volt.
"Early 2016"-ból lett Q3 vége...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Végre megindult a OnePlus olcsóbbik tavalyi modelljének Marshmallow-s frissítése.
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- ASUS routerek
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Futás, futópályák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen autót vegyek?
- Politika
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest