Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iOS alkalmazások
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- iPhone topik
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- One mobilszolgáltatások
- iPhone 17 Pro prototípus a vadonban
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
JB = Jail Break?
Feltettem SGS-re a Slim Beam 1.0 + Devil 1.0.4-t (SlimICS-t használtam kb 2.8-as verzió óta). Első blikkre igen kiváló. Vannak hibák, de gyors mint a veszedelem. És ha már ezt az első verziókkal gyorsabbnak érzem, mint az ICS végét, akkor igen jó és érdemleges folytatásról beszélünk... Persze a kezdetlegességgel bugok járnak, de túlélhető. Ami egyenlőre a mindennapi használatot nem befolyásolt egy nap elteltével. Pld.: Mobil Network csak AirPlane be- kikapcsolás után működik, ami minden reboot után esedékes. Play-ből igen nehezen tudtam letölteni dolgokat, miután már láttam minden appot. Egyenlőre nagyjából ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!