- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
szponzor
senior tag
Az X10 Mini-met cseréltem Nexus S-re. Az SE kidobta az X10-eket 1.6-os szoftverrel akkor, amikor már rég elérhető volt a 2.1, majd örülhettünk, amikor megkaptuk a 2.1-et kb. egy éve, pedig akkor már rég kint volt a FroYo. Az SE szerint azért nem kap több frissítést, mert sok idő ráfabrikálni az SE-s felületet és a Timescape-et, továbbá a hardver sem bírja el. Érdekes módon XDA-soknak sikerült a felületet is és a 2.3-at is ráhegeszteni az X10 Mini-re. Nagyon jó, hogy most ilyen az SE hozzáállása a frissítésekhez, de ez nem volt mindig így, továbbá amíg nem jelent meg az ICS az SE-kre, addig kb. nem is lehet hinni nekik.
Amúgy mindenki várja az ICS-et, de amit én láttam belőle eddig, az alapján nem esett le az állam. 1 hétig használtam kb. az alap ICS-et, de a MIUI-féle Gingerbread-et meg sem közelítette. -
Mr.Csizmás
titán
az az SE, ami kiadta a walkman mix nevezetű kamu trágyafont? kollégámra rásózták azzal, hogy androidos, másnap behozta nekem, hogy még filekezelőt se tud rá feltenni, 2 percig sikerült megtévesztenie, még a képernyő lapozgatása, meg az ikonok is androidos volt...köszönjük SE
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Gumi és felni topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Tőzsde és gazdaság
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Motoros topic
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- Dell E5450 nagyon szép állapot i5, FHD IPS, 8GB, 256GB SSD, NVIDIA,Világítós HU billentyűzet
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest