Új hozzászólás Aktív témák
-
dipeti
senior tag
válasz
solanthugor #60 üzenetére
Szerintem az x10-re Eclair volt az utolsó hivatalos andorid.
Igazad van. -
solanthugor
aktív tag
Azèrt szerintem az x10-et szèpen el vittèk 1.6-tòl 2.3-ig. A samsungra visszatèrve meg kàr hogy nem adjàk, mindenesetre tw-el lehet tènyleg nem volna èlvezet hasznàlni GS-en az ics-t,igencsak kifogyna a rambòl. A GS jùzerek nagy többsège, meg ùgy is hardcore jùzer, plàne aki mostanàban jut hozzà, ök vesznek egy vasat ès raknak rà amit akarnak.
-
kolosanyi
veterán
Bravó... Mondjuk előre sejtettem, hogy ez lesz. Vegyen újat a kedves user, pedig ez marketing szempontból is érdekes lépés. Simán frissítettem volna a helyükben, hogy aztán majd lehessen mutogatni, hogy igen, a leg-leg gyártó droid fronton mi vagyunk. Ők tudják...
-
Érdekes ötlet hardveres korlátokra hivatkozni, hiszen a hardveresen 100%-ig egyező Nexus S-re már el is készült az ICS.
-
negyedes
addikt
Ha az sgs nem kapja meg akkor mi lesz ay alsokategorias droidokal?Vagy azokon megy tovabb a 2.3?
-
sagit
veterán
válasz
johnny_gold #53 üzenetére
jah felületesen olvastam
már ICS-re gondoltam.. ott még vannak azok a bugok amiket írtam
-
johnny_gold
tag
Pont hogy ez nem igaz Androidra! A legrégibb modellre is elérhető minden ficsőr, ha nincsenek hardveres akadályok! Ha pedig hardveres kadályok vannak, azon sehogy nem lehet segíteni, ez nem az Android hibája! iOS-nél szó sincs hardveres akadályokról pl a Siri esetén mégis csak a legújabb modell kapja meg, erről beszélek!
Én pedig jómagam is használtam 3G-t 4.1 feletti verzióval, és bár valamicskét javult a dolog, továbbra is kritikán aluli volt a sebesség! Olyan lassú telefont az előtt és az óta sem láttam, a legolcsóbb kínai android telefonok is durván lepipálják!sagit: Én CM7-ről beszéltem most, ami szintén ginger, ICS-t szerintem én is csak akkor teszek fel ha lesz stabil! De CM7-el nálam is full stabil, gyors a cucc! A böngésző mondjuk nem olyan gyors, mint nálad, gyári ROMokon azt gyorsítják újonnan már valahogy, de ICS-en úgyis gyorsítva lesz mindenhol
-
sagit
veterán
válasz
johnny_gold #50 üzenetére
hacksungék bulid 10-es portját próbáltam.. azóta maradok a hibátlan gingernél ami veszett gyors -> saját videó
-
jerry311
nagyúr
válasz
johnny_gold #48 üzenetére
Valoban, az uj ficsorok csak a legujabb telefonban erhetok el. Bar ez igaz az androidra is, ha az uj ficsor minimalis hardver igenyet nem uti meg egy regebbi telefon.
Teny es valo, hogy az iPhone 3G telefonok rendesen belassultak a 4.0-tol, de a 4.1 kb. ugyanarra a szintre hozta vissza a sebesseguket, mint egy 4.0 elotti szoftver. -
sagit
veterán
válasz
johnny_gold #48 üzenetére
4 hiba volt ami zavart:
videofelvétel, a menübe lépésnél a szaggatás, a böngésző és az elég masszív merülés (utolsó lehet saját user error)
ha ezeket orvosolják akkor már jó is lesz...
-
johnny_gold
tag
Amúgy nem mindegy, hogy kiadják-e? CyanogenMod 9 néhány hónapon belül lesz, addig egyrészt amúgy sem jönne ki, másrészt annál amúgy sem lenne jobb!
Már most is tök jól megy rajta: [link]jerry311: Azt nem tudom figyelembeveszed-e, hogy iOS-en csak verziószámban kapod meg a legfrissebbet, valójában a ficsőrök nagy részét mindig csak a legújabb modell kapja meg! Siri sincs se iPhone 4-re, se iPad 2-re! Androidon viszont minden ficsőrt megkap minden modell! Ráadásul a közösségi táámogatásnak hála (xda, CyanogenMod) még hosszabb támogatásuk is van, mint amennyit az Apple szokott vállalni! És nem butítják el mesterségesen a telefont, mint Apple-nél, ahol az új ficsőröket mindig csak a legújabb, legdrágább modell kapja meg, és nem teszik használhatatlanná egy frissítéssel a telefont, mint például az iPhone 3G lett a 4.0-ás iOS-el!
-
szponzor
senior tag
Az X10 Mini-met cseréltem Nexus S-re. Az SE kidobta az X10-eket 1.6-os szoftverrel akkor, amikor már rég elérhető volt a 2.1, majd örülhettünk, amikor megkaptuk a 2.1-et kb. egy éve, pedig akkor már rég kint volt a FroYo. Az SE szerint azért nem kap több frissítést, mert sok idő ráfabrikálni az SE-s felületet és a Timescape-et, továbbá a hardver sem bírja el. Érdekes módon XDA-soknak sikerült a felületet is és a 2.3-at is ráhegeszteni az X10 Mini-re. Nagyon jó, hogy most ilyen az SE hozzáállása a frissítésekhez, de ez nem volt mindig így, továbbá amíg nem jelent meg az ICS az SE-kre, addig kb. nem is lehet hinni nekik.
Amúgy mindenki várja az ICS-et, de amit én láttam belőle eddig, az alapján nem esett le az állam. 1 hétig használtam kb. az alap ICS-et, de a MIUI-féle Gingerbread-et meg sem közelítette. -
a.sebi
őstag
Mit sìrtok emberek....gondoljatok meg az apple kiadta a 3ghez a ios4.0át....tönkre is tette vele hamarjában.....eg frissités nagyon sok idő és pénz ha megcsinalnak rá drágább lett vna a készülék....most megvette egy két arc...83k ert gsm boltban es akar egy icses telefont....neeeeeem vegEl ujabb telot magadnak...azthiszitek h csak a samu csi alja ezt....?veszel eg, autot ahoz sincs 7ev mulva gyari alkatrsz....akkomeg?...ha kijonne az ics es belassulna az sgsetek akkor meg mindenki fujogna itt a phn es mashol....a legtobb ember azt s tzdja mi az az ics.....csak szeretne tovabb hasznalni a telefonjat...a samu nem kockáztathat.pár tech őrult ert....fontosabb hogy jol mukodjon a telefon meg egy ket evig...mert utana is samut vesz a tudatlan...
-
dnelb
veterán
Galaxy S i9000 és Galaxy Tab P1000 számára mégsem lesz elérhető az Android 4.0 Ice Cream Sandwich rendszerfrissítés
Amúgy mondta valaha is a samsung hogy a sima sgs megkapja? Mert a mégsem szó erre utal
-
jerry311
nagyúr
En komolyan androidot akartam, de amilyen szegenyes a szoftverfrissites, egyre inkabb ios fele huzok.
Annak ellenere, hogy havidijban majdnem duplaja lesz az ihone 4s es maga a telefon sem 0 HUF-os opcio lesz. -
Amalgam
aktív tag
Szóval akkor lesz is,meg nem is.
-
dokee78
félisten
válasz
Mr.Csizmás #18 üzenetére
Az SE sehol nem állította,hogy Android fut rajta.
Ez az eladó hibája és nem az SE tehet róla.Én a Galaxy W-t venném a Neo ellenében,max ROM formájában rá az ICS.
-
zoll96
csendes tag
"A hardveres korlátok miatt nem kapják meg a frissítést" Parasztvakítás. 1 gigás processzornál a jó annyjukat hülyítsék ezzel. Mintha ez nem volna elég. Vegyük meg az új szarokat kamura mi? Össze vissza hazudoznak hogy minél többször cseréld le a telefonodat. A "kedves" mobilarénás szerkesztők is elmehetnek a jó francba, hogy kimondatlanul is bólogatnak ezekre a kamukra.
-
p06
senior tag
Anno kb így kezdődött a 2.2 (vagy a 2.3) nél is ha jól emlékszem
Amúgy tényleg egyre jobb 4.0-ák vannak az XDA-n, és a Nexus S is kb ugyanazt tudja hardverben?!, úgyhogy szerintem elég Marketing szaga van biztos nem fogy elég SII vagy Note......
Az SE-vel kapcsolatban meg kíváncsi leszek, hogy az X10 tudja e majd (az egy idős az SGS-el kb).
A félrevezetésnek itthon már piszok jól megy sokaknak, úgyhogy nem szabad csodálkozni ezen, amikor a Media****-ben és társai elektronikai áruházban, pl: te mondod meg mi a különbség a LED LCD és sima LCD között mert sokak világmegváltó zsír új teljesen forradalmi dolgot látnak bele és sajnos némelyik eladó is (tisztelet a kivételnek!!).......
-
Mr.Csizmás
titán
gyök2 iq-s vodafonos eladó volt....másnap visszaküldtem, aztán az üzletvezetővel lerendezte, az meg az idiot értékesítőjét....
amúgy x10 mp-t használ, a párjának kellett egy androidos telefon, "egyszerű" módszer, hogy bemegyünk a boltba, és kérünk egy androidos telefont - nincs ideje fórumokat olvasgatni.
neki csak azért kell az android, hogy marketből az ingyenes cuccok, zene, és navi. nem érthet hozzá annyira, mint mi.
(#22) Norb0 első pillantásra engem is megtévesztett (mielőtt utánagugliztam volna)
-
Norb0
tag
Azért ez nem a SE hibája... Barátod Androidot akart amikor meg sem tudja mondani hogy Android-e vagy sem, és mert nem olvasott utána az áhított telefonjának (!!).
Másodrészt meg az eladó pofátlansága, aki pofátlansága ellenére jól pofán kell csapni mindkét oldalról jó erősen.
-
retroid
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #18 üzenetére
Meg is érdemli ha megvette
-
Cyberpunk
félisten
Szívás. Részvétem a tulajoknak. De XDA megoldja.
-
Mr.Csizmás
titán
az az SE, ami kiadta a walkman mix nevezetű kamu trágyafont? kollégámra rásózták azzal, hogy androidos, másnap behozta nekem, hogy még filekezelőt se tud rá feltenni, 2 percig sikerült megtévesztenie, még a képernyő lapozgatása, meg az ikonok is androidos volt...köszönjük SE
-
jjeahh
nagyúr
mintha a megbizhatosag kiment volna divatbol...
-
retroid
senior tag
Egyértelmü hogy a pénz miatt csinálja mindegyik
Rákényszeritenek hogy vedd meg az újabbat amin van\lesz ICS
Gusztustalan dolog ez...............
-
jjeahh
nagyúr
Ertem ezt en, azert megis sajnalatra melto, hisz ugyanaz tortenik mint a desire eseteben...nem akartak 2.3 frissitest kiadni ra, de nem hiszem a gyenge hardver miatt...wildfire s-t hasznalok, amin gingerbread fut, sense 2.1-el, nagyon szepen...es 600 megaherzes a procija. Bizos vagyok benne hogy a samsung is elo fog rukkolni meg jopar galaxy s-nel joval gyengebb also kategorias telokkal jovoben amin majd ics fut...
-
janes74
senior tag
Majd a CM megoldja az ICS-t
-
retroid
senior tag
Siralmas a Samsung hozzáállása.
Ezt Xperia Mini tulajként mondom
Mostanában csak rossz hírek jönnek ki Samsung frissítésekkel kapcsolatban..............
-
Dzsano
tag
Samsung= sux.
Még jó, hogy SE-t vettem.
Szebb és jobb. -
tzsolesz
nagyúr
Hát ez komoly. Gondolom nem hardveres akadályai vannak, hiszen az LG Optimus Black is megkapja, és annak majdnem ugyan ez a hardvere. Talán a gpu egy picit gyengébb.
Ennek fényében a Samsung sem egy kegyes cég. Azért az SGS egy eléggé jó, és elterjedt készülék.
sagit: Az LG OB 480MB-ot lát.
-
sagit
veterán
Mivel az SGS csak 334-340 MB ramot lát ( kernel válogatja) ezért nyafognak. A többi a grafikus gyorsítónak van alárendelve ha jól tudom. ( de javítson ki valaki ha tévedek)
Én egy alap Nexus-s féle ICS-nek örülnék a legjobban... a TW-t úgy is cserélném azonnal...
Ha viszont valamilyen formába még is megkapná a 4.0-t akkor azért nem lenne rossz a samu féle támogatás, lévén 2.1-el indult még a telefon.
Ha meg nem akkor ott az XDA, már most is majdnem fullos ICS van Galaxy S-re.
-
bok92
addikt
Én megvagyok nélküle is.MIUI úgy is jobb, szóval...
-
Mr.Csizmás
titán
official nem, de az XDA-sok úgyis megoldják jobban a romot.
-
kriszpontaz
veterán
-
mathaus=)
senior tag
Sztem ez a hardver nem bírná csak egy kifogás... Se Xperia Arcban is 1ghz van és mégis kap ICS-t.. Mondjuk az csoda h a samsung egyáltalán foglalkozik egy két éves modellel..
-
leslieke
Jómunkásember
Nocsak, droidon se fenékig tejföl az élet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hobby rádiós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kompakt vízhűtés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Házimozi haladó szinten
- DOOM - The Dark Ages
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest