Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Rickazoid

addikt

válasz Morden24 #29 üzenetére

Szövegértés? Két helyen utaltam rád. Egyik helyen válaszoltam, és nem értettem veled egyet abban, hogy az iPhone-ra hasonlít, mert későbbi példával élve szerintem úgy hasonlít az iPhone4-re, mint a Vénusz a csillagokra. Ezt véleménykülönbségnek hívják, ráadásul úgy, hogy kis részben, bizonyos szemszögből neked adok igazat. Ebbe beleírtam a saját véleményem is a hasonlóságokról és hogy már a cikkben felbukkant, hogy az e-mail klienst sikerült ahhoz hasonlítani, mintha onnan származna az ötlet. Ezután sikerült megemlítenem, hogy te azzal kezdted a fórumot, hogy a Motoroláról írtál, említetted ugyan az iPad-et, de nem mint hasonlót. A többi mondandómat általánosságban fejeztem ki mindenkire vonatkoztatva, még magamra is, hogy megint az Apple-ről kezd kialakulni egy fórum egy egész más gyártóról szóló cikk után.
    Ezután a válaszodra reagáltam, miszerint hatalmas különbségek vannak, és írtam másik három eszközt, amire szintén hasonlíthatna, mert szintén van valamilyen keretük, a HP-nak főleg, de efelett sikerül elsiklani. Ezután folytattam a gondolatmenetet, hogy mindig sikerül valakinek egy Apple termékhez hasonlítania.
    Ha a véleménykülönbséget, esetleg a valaki szót vagy az emberek szót magadra vetted és úgy értelmezted, hogy fanboy-nak tituláltalak, akkor sajnálom.
    Válaszolhattam volna másnak is, de elsőre a te hsz-ednél sikerült bekapcsolódni úgy, hogy a saját véleményem is beleírom a nem csak itt megfigyelhető dolgokról.
    És igen, nem tetszik az Apple fanatizmus, de nem az eszközeiket nem szeretem, hanem a valódi fanboyok hozzáállását és viselkedését, amire reagálva hajlamos vagyok hasonló megnyilvánulásokra.

• Rickazoid

addikt

válasz Morden24 #18 üzenetére

Azokat az orbitális különbségeket hogy nem látja senki? Ennyi erővel mért nem a Galaxy Tab a hasonlítás alapja vagy a Sharp Galapagos, esetleg a HP Slate 500? Nem azzal van a gond, hogy emberek hasonlítanak dolgokat más dolgokhoz, nem is azzal, hogy létezik az Apple, bármily hihetetlen, a gond az, hogy kényszeresen Apple termékekhez kell mindent hasonlítani még akkor is, ha ordít róla, hogy valami egészen más. Ha nem lenne kerete, de lenne rajt egy gomb, amiatt lenne Apple-re hasonlító, ha kerete se lenne, meg gombja se, akkor amiatt, mert tablet, ha AMOLED lenne a kijelzője, az ISP panellel hasonlítgatnák, stb. Kijelenteni, hogy ez egy kilapított iPhone4-re hasonlít csak egy keret miatt olyan, mint az Esthajnalcsillagot bármely csillaghoz hasonlítani.

• Rickazoid

addikt

válasz Morden24 #15 üzenetére

Nem látok semmiféle hasonlóságot egy Apple termékkel sem. Nem hasonlít jobban rá, mint bármelyik másikra. Attól függetlenül, hogy ki hogy viszonyul az Apple-hez, mindig kivétel nélkül fel kell ezt hoznia valakinek (most az első hsz-ig ment a fórum enélkül, amit pont te írtál, onnantól itt van a hasonlítgatás), de már a cikkben az e-mail kliens kapcsán, végül is tényleg, biztos azt is onnan nyúlták le, nem a nagyobb kijelzőből következik magától értetődően, hogy lehet egy olyan nézetet is alkalmazni, amit az összes nem mobilos e-mail kliens használ. A formája meg biztos Apple másolás, még ha teljesen másképp néz is ki. Kezd súlyossá válni, emberek. Nem lehetne egyszer egy Motoroláról szóló cikkben és a fórumában a Motoroláról beszélni és nem az Apple-ről?
    És tessék, én is arról beszélek, köszönöm. :(

Új hozzászólás Aktív témák