Új hozzászólás Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
válasz
Rickazoid #17 üzenetére
Én nem tehetek arról, hogy egy csomó ember görcsösen nyáladzani kezd (lájkolásból vagy hétingelésből), ha szóba kerül az Apple, de ha őszinte akarok lenni, magas ívben teszek rá. Ez egy hírnek a topikja, mindenki azt fogja postolni, ami a hírrel kapcsolatban eszbe jut.
Ja, és tisztázzuk: ez nem az Apple-ről szól. Nem azért hasonlítottam egy Apple termékhez, mert minden azokra hasonlít, vagy mert azok az istenkirályok, hanem azért, mert szerintem igenis van hasonlóság. Ha egy Nokia jutott volna róla eszembe, akkor azt írtam volna. Ha meg egy darab szar, akkor meg azt.
Szerintem igenis van hasonlóság, tessék:
Egyébként nem az zavar, hogy nem ért valaki egyet ezzel, mert nyilván a vizuális interpretáció is szubjektív sok ponton, de kezd a nevetségesből szánalmasba áthajlani ez az Apple-para, ami itt megy. Komolyan, csináljunk úgy, mint a Harry Potterben Voldemorttal? Ne mondjuk ki a nevét, hanem mondjuk azt, hogy A-Tudod-Mi, vagy hogy? Jeez
Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo IV
- Házimozi belépő szinten
- Házimozi haladó szinten
- Akciós ingyen digitális tartalmak
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- The Alters teszt
- TV antenna és jelerősítés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- SzoftverPremium.hu
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest