Új hozzászólás Aktív témák
-
HTC Desire-nel mar kodositenek az uj sense-t illetoen ami enyhen szolva nevetseges ( es nem kis kibaszas azoknak akik mostanaban megvettek abban bizva hogy jo lesz teszem azt 1-1.5 evig a keszulekuk ), Samsung 1 ev utan szarik mindenre, SE meg mar most egy vicc.
Desire tulajként köszönöm, +1!
Morden:
Rókafogta csuka a helyzet szerintem, mert mit tudott volna tenni a Google?
Kellett egy olyan rendszer akkor, amikor az Android megjelent, ami homlokegyenest más mint az iOS volt.Ennek az a lényege, hogy szabadon módosítható, átszabható. A gyártók is szivesebben trükköznek egy olyan rendszerrel, ahol nincs megkötve a kezük. Jah, hogy emellett sokkal fontosabb újabb készülékek eladása, mint a régi vásárlók megtartása supporttal? Hm. . . ez nem a google hibája.
Az, hogy nem gyakorol nyomást a gyártókra, hogy ahol csak lehet, hogy folyamatosan implementálják az új verziókat a már futó készülékekre, az viszont a google hibája, és itt kellene lépniük - megjegyzem pl. hogy az SE erre tipikus példa, ahol az X10 és az X10 mini, ugyanaz a készülék, nem is kellene sokat matatni vele....
A Google-nek viszont érdeke, hogy ne legyen fregmentált az Android piac négy-öt-hat féle főverzióval.
-
törölt tag
csak azt szokás összekeverni, hogy ezért a gyártókat kell dobálni, nem a g-t. vagy legfeljebb azért, mert egy olyan fejlesztési modellt akart bevezetni, amiben nem partnerek a gyártók. ez kicsit olyan, mint amikor az ms már win7-nél tart, de egyes helyeken "csakazértis" xp-t használnak, meg ie6-ot, mert (insert random stupid excuse).
majd változtatnak a modellen, és nem központilag frissítenek, aztán eljő a kánaán, ennyi -
-
engusz
veterán
A nagyobb gyártók Android rendszerei használhatóak. Sőt, létezik olyan telefon is, ami 1.6-os rendszerrel fut, de saját kezűleg belefejlesztettek olyan szolgáltatásokat, amiket csak a <2.1-es rendszer hozott magával.
Inkább az apróbb bugok javítása, illetve a szoftverek (többnyire alap funkciók) frissítése a fájó pont. Engem az "improved camera" és "improved performance" hoznak lázba. De egy Wifi/Bluetooth Tethering-nek is örülnék.
-
Gengi
senior tag
Pont ezt szidja mindenki. Illetve neked mint potenciális felhasználónak. Nem mind1? Hogy mások mivel döcögnek? Nekem az a lényeg ,hogy az én készülékem frissüljön. A többi már nem az én dolgom. A magyar piacon pedig 1.6-al csak az SE gizdáskodik. A Többiek már 2.1-2.2-vel tolják.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gitáros topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- iPhone topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Windows 11
- Milyen SSD-t vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- VoLTE/VoWiFi
- További aktív témák...
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged