- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Erős specifikáció, kompakt formában
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bocs, hogy csak egy mondatot ragadok ki, de ez ütött:
"Kellett egy olyan rendszer akkor, amikor az Android megjelent, ami homlokegyenest más mint az iOS volt."
Ez egy kicsit érdekesen hangzik annak fényében, hogy az Android egy iOS klón. Az iPhone OS megjelenése előtt meg BlackBerry klón volt.
-
Misály
addikt
[TROLL]
Na nem gondoltam volna hogy ekkora szar van a palacsintaban, ezek szerint megiscsak a hype vitte el az androidot a hatan ( meg par giccses animacio, meg a google markanev ) Csak tudnam hol vannak ilyenkor a fanatikusok akik leugatnak hogy nincs igazam.
[/TROLL]Supporthoz meg egy kis adalek. ( koztudottan kifuto os ).
Mellesleg nem hasznaltam soha androidot, nem ertek hozza, valoszinuleg a hiszteria miatt kerultem, meg a gui szerkezeti felepitese ( javara gondolok most ) miatt. De a fenti infok alapjan ma egy kicsit okosabb lettem, erdekes hogy ezen telefonok felhasznaloi ( tisztelet a kivetelnek ) milyen vehemensen tudjak fikazni a tobbi os-t. En meg naivan azthittem, hogy tenyleg kanaan van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged