- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Attish_v8
csendes tag
Nálam ugyanez van, nem megy. Köszi Samsung. Vagy trémobil. Vagy aki intézi...
-
daniele
aktív tag
Tök jó, én nem rég vettem egy T-s minit használtan, 2.2.1-es android van rajta, KIES azt írja " A készüléken található verzió nem frissíthető". Tud valaki erre valami megoldást
-
adalbert1
veterán
válasz
molnarpeter #41 üzenetére
Akkor ezek szerint elérhető a 2.3.3? Barátnőmnek szeretnék ilyen telefont venni ajándékba, de ez is szempont lenne (ahol néztem ott 2.2-vel árulják).
-
roti86
őstag
Várom a frissítést...
-
Czibor10
tag
Nem tudom, én speciel nem fostam össze magam a samsung kedvességétől, hogy kiadta az első frissítést (2.2 után) a minire és a giora, szerintem több nem is fog jönni, mert mire a 2.4 kijön, a samu elkészíti az utódaikat, hatalmas újításokkal (pl. 0.06''-kel növelt kijelzőméret), vagy ki se adják 1 magos telóra (?).
-
rep3at
őstag
Dicséretes a Samsungtól hogy az újabb modelljeinél már más üzletpolitikát folytat.
Bár már lassan csak azzal adnak el egy újabb középkategóriás telefont hogy ezen 2.3 van a másikat meg nem lehet hivatalosan frissíteni, perkálj. Ez azért gusztustalan. Nem hiszem el hogy olyan nehéz lenne megcsinálni, viszont öregbítené a márka hírnevét.
Félig ide tartozik: Tegnap voltam MMban, egy Galaxy Spica is ki volt rakva 1.5ös (!) Androiddal.
-
Cathulhu
addikt
Nem csak az uj telokra jonnek a frissitesek, a sima S-nek epp most szivargott ki a 2.3.4-es ROMja a samfirmware szerint. Pedig elvileg az is egy "elavult" telefon (mivel megvan az utodja, es ez manapsag mar egyet jelent az oskovulettel). Szerintem erzi a Sama, hogy strategiat kell valtani, es azzal hosszutavon sokat tud nyerni. A galaxy 3-at meg sajnalom, de meg mindig elorebb van mint szegeny spica anno, ahol egy "nem birja a hardver" felkialltassal mar a 2.2-t se adtak ki ra. Bezzeg a ruszkik/magyarok/lengyelek/stb mar a 2.3-at is ratettek arra a gyenge hardverre
-
Czibor10
tag
válasz
Lalikiraly #31 üzenetére
Nem vagyok tisztában a dologgal teljesen, én csak egyszer frissítettem spicsámat, de akkor márkaszervizben, ez azt hiszem augusztus végén volt, szerintem ott egyből kiadják ahogy megjelenik.
(#30) szt3!pc30: Ez szerintem nem foglal nagy helyet, sőt, én úgy vettem észre semmivel se lett kevesebb, de régen volt, a többiek jobban tudják... ha mázlid van.
-
Saccco
nagyúr
válasz
Lalikiraly #33 üzenetére
Előszeretettel üldögélnek a dolgon.
-
válasz
hodostamas #32 üzenetére
Szia!
Köszönöm szépen az infót.
Kb menny idő szokott ez lenni, vagy lehet ki sem adja a szolgáltató? -
hodostamas
addikt
válasz
Lalikiraly #31 üzenetére
meg kell várnod míg a T kiadja. hát, sebességbeli különbség várható, más nagy cucc nem nagyon.
-
Huhh na ennek én most nagyon örülök. Nemrég vettem Galaxy Minit. Amm de ezt most szolgáltatófüggetlenül lehet frissíteni vagy megkell várni míg a T től jön hozzá? Na erre mit mondtok? És miben tud ez többet illetve miben jobb mint a 2.2.1 es Froyo? Nagyvonalakban elmondanátok? Mire számíthatok?
-
szt3!pc30
csendes tag
Sziasztok!
Én is egy Galaxy Gio tulajdonos vagyok, és az érdekelne, hogy valaki nem tudja-e, hogy ez a frissítés kb hány megát foglal magába! Elég fontos lenne.
-
Thome
veterán
válasz
zsirfecske #28 üzenetére
Elvileg júliusban. A leaked verzió már kinn van, én is azt használom.
-
zsirfecske
addikt
ACE-re mikor jön azt nem tudni?
-
hackeeeee
Jómunkásember
Tökéletes telefon eleve nem létezik..
Hát, Én nem fogok jelenleg ~100k-ért venni egy telefont azért, hogy legyen frissebb szoftver..
A másikmeg, hogy ezekkel is ugyan ez lesz, ahogy fejlődik a rendszer, egy idő után úgysem jön hozzájuk frissítés, és akkor vagy megint veszel ~100k-ért telót, ezt meg eladod olcsópénzért, vagy marad a főzött rom...
-
fattyu
veterán
válasz
hackeeeee #24 üzenetére
Ahogy érezni tetszik
Spec nekem a szolgáltatói ára megfelelt. Az hogy másnak mi szimpi az ugye elég egyéni.
Csak annyit mondtam hogy igazából bármi ami nem Nexus feliratot visel eléggé véleményes sw támogatást "élvez". HTC legendről váltottam. Már volt kint 2.3as telefon mire megkapta nagy kegyesen a legend a 2.2-t hónapok hazugságai után a HTC-től.
Nem tökéletes telefon az sem. Én ezt a kompromisszumot választottam az uptodate hekkelés rootolás és reckírmentes androidért.
-
-
Saccco
nagyúr
Ennyi elégedett
embertvásárlót....------------------------------------------------
A minap tapogattam meg egy ilyen mini-t az egyik voda boltban. Szép is, flott is, de az a felbontás... áhh.... Még ezen a kijelzőméreten is recés minden.
-
Mr.Csizmás
titán
társra lelt a samsung személyében
(#20) hodostamas az borít ki, hogy 1. eldobja a hálózatot, 2. eltőzsdézi a szabad ramot.
- t-mobile is belenyúl, samu is
- support válasza "majd", "lehet", "várható" szavak permutációjából állmár-már a használhatatlanság kategóriát súrolja, azért is hirdetem eladásra.
részemről vége.
-
hodostamas
addikt
válasz
Mr.Csizmás #18 üzenetére
Sajnos a g3-ban eléggé ritka hardver van, és emiatt hiába bírná el, nem fogják rá portolni hivatalosan a 2.3.3-at
Látod a 2.2-vel is meddig szórakoztak..
Az új telefonjaikba meg szinte mindegyikben ugyan az van, kb 1x kell megcsinálni és mindenki boldog.
De hamarosan mi is azok leszünk, mert készül a CM7amúgy könnyű adoptálni úgy, hogy bele sem nyúlnak, míg a samu a többi nagyobb gyártóval karöltve durván belenyúl az androidba, kinek örömére, kinek kárára..
-
Thome
veterán
válasz
Mr.Csizmás #18 üzenetére
Dehát fúj apple, nem?
-
robertel
senior tag
válasz
Davidoff91 #16 üzenetére
Ne offolj, én már megkaptam a magamét a blade istenítéséért.
Egyébként addig nem veszek új androidos telefont, amig nem lép életbe az, hogy a gyártók 2 évig kötelesek frissíteni a szoftvert. Kezd a hócipőm tele lenni, hogy állandóan lövögesem ki a nem használt appokat, meg újraindítsam, meg anyám kínja.
Ha windows-os telefonokon megoldható lesz a hosszú frissítési periódus, akkor lehet átnyergelek oda.
Egyébként meg olvasva a felsőkategóriás, 2 magos telefonok hozzászólásait, ott is vannak akadások, ami azért kicsit furcsa..
Iphone és windows telefonoknál ilyenről még nem sokat hallottam. -
törölt tag
"Most 2011 ben kezdte Samsung aktív frisitést. És ez uj szériára vonatkozik, Gio, Mini Ace, SG2."
De ezt a hajára kenhetni, ha a "régi modellek nincsenek listán."
Új szériát tekintve valóban jó a support a Samsung részéről, de ettől még közel sem a legjobb, mint ahogy más gyártók sem...
-
ArchElf
addikt
Bazz, már hírben is ott a ZTE Blade - még a fórumot sem kell megnyitni
Remélem a mobbilszolgáltatók is gyorsan piacra dobják a portolt változatrot - vagy én vagyok tájékozatlan az Android felépítésében és ez szolgáltató független?
Mindenesetre remélem gyorsan lesz itthon (no meg hogy a Tab-ra is hamar lesz hivatalos 2.3)AE
-
AS
félisten
válasz
Mr.Csizmás #8 üzenetére
Más gyártó talán kiadja frisitést csúcs modellre. Se, sem az Lg sem, Motrorola nem ad ki, szóval nem tudom mi ez lázongás.
Most 2011 ben kezdte Samsung aktív frisitést. És ez uj szériára vonatkozik, Gio, Mini Ace, SG2.
Régi modellek nincsenek listán. -
Arena87
aktív tag
Remek, alig várom, hogy kipróbálhassam anyám mobilján.
-
Mr.Csizmás
titán
erre hadd ne mondjak semmit
úgy ígérgetnek mint a Kossuth tér 2-4 cím alatti törzsvendégek...november óta jön a 2.2, meg a hálózati driver patch...
(#7) Czibor10 fogy a türelmem már a napok múlásával...aztán bekeverek egy longdrinket, és uccu neki root, samsungnak meg expressz ajánlottan feladva egy lócerkát....
-
Czibor10
tag
válasz
Mr.Csizmás #4 üzenetére
Ha nem vagy képes minden évben megvenni ugyanazt a telefont más kinézetben akkor meg is érdemled
.
Tényleg nem lenne nagy kunszt majdnem ugyanarra a hardverre felrakni ugyanazt a szoftvert, de amíg nincsenek megszorongatva a gyártók, nem is lesz másképp.
-
AS
félisten
Jelenleg a HTC és Samsung a legjobb frissítés téren is.
a Mototola és LG meg alul van... -
fattyu
veterán
válasz
Mr.Csizmás #4 üzenetére
Egyik se jobb hidd el.
Ja de. Nexus.
-
Mr.Csizmás
titán
most kb. 3 sornyi töltelékszóval tudnám jellemezni a samsungot, K és A betűs szavakkal kezdve...
galaxy3-on persze nem sikerül megoldani a hálózateldobálás problémáját, se 2.2 vagy 2.3 frissítést kiadni, barkácsoljon csak a júzer főzött romot...
bocs, de ez jut eszembe erről a gusztustalan üzletpolitikáról, soha többet samu
-
Thome
veterán
Na meg minden bizonnyal a kamera felvételiképességei is jelentősen javulnak.
-
wwenigma
Jómunkásember
Remek hivatkozasi alap lesz GT540 és egyéb telók ügyében.
GIO - Qualcomm MSM7227
-
Oppenheimer
nagyúr
Most irigykedek rajuk
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB nagyon szép
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged