- Küszöbön a One UI 8 béta program
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Új hozzászólás Aktív témák
-
Luser2000
addikt
engem speciel k..vára nem izgat, hogy a (most éppen) 4''-os kijelzőn milyen minőségben jelenik meg a kép. sőt, ezekkel a mobil "ócskavasakkal" még sosem fotóztam 2Mpix feletti felbontásban. egyszerűen marhaságnak tartom.
-
Integra
titán
nem értem miért nem jó egy sima 2d kultúrált és gyors galéra program, ezek a ferde képnézegetős 3d történetek....
-
atike
nagyúr
Pedig nincs akkora őrült nagy különbség a 16 és a 24 bit között... Főleg nem olyan kis méretben (3" körül)...
Majd javítják.
-
Még nem néztem utána a Galaxy S videónak, de erősen kétlem, hogy a Samsung nem írt saját galéria-alkalmazást. Ez a bug elég egyértelműen a CoolIris galéria hibája, nekem még a Milestone-on produkálta, amikor a 2.0.1-re rátelepítettem az APK-t.
Mondjuk akkor azt hittem, hogy a Milestone kamerája szar. Utólag azért kiderült, hogy annyira nem, mint a CoolIris mutatta, de azért eléggé
-
8zabi
őstag
nem a "hackelés" miatt rossz a kép minősége, hanem mert a 2.1-es androidban az alkalmazás rossz minőségben jeleniti meg
igazából akkor látványos, amikor belenagyítunk egy mondjuk 3 megapixeles képbe és csak egy elmosódott "pacát" kapunk
-
stewe780
őstag
16 bit, 24 bit. Legutóbbi emlékeim szerint ezeket a színmélység jelzőjeként használták. A példa kép viszont nem színileg csúnya hanem szarrá van tömörítve. Szóval akkor mit jelent itt a 16 bit?
-
Jadro
veterán
Mondjuk elég vad a különbség. Gondolom megreszelik, mert ez így ciki.
-
AS
félisten
Szerintem ez hülyeség, jó pl nyáron megjelenő Samsung Galaxy S videókon csak csodálatosan szép képet láttok mást nem.
Szerintem inkább 2.1 re hackelt készülékeknél történhet ez meg. -
Valzor
aktív tag
Reméljük, hogy egy alkamas frissítés megoldja ezt a problémát. Ha tényleg olyan a hiba, mint amilyen a kép, az dúúúúúúrva
-
P00By
nagyúr
A kép az hűen tükrözi a különbséget? Mert akkor ez
-
CoolBoy323
nagyúr
van galéria program a marketen, ami csak 2D-s... azzal biztos marad a képek szépsége, szal nem kell annyira elkeseredni
bár számomra is érthetetlen a néhol már túl sok csili-vili...
-
nbg
senior tag
válasz
Robin2hood #2 üzenetére
De azert gondolom nem maguk a kepek lettek egy csapasra pocsekok, hanem "csak" a megjelenites lett rosszabb a galeriaban....
-
Robin2hood
csendes tag
Az android operációs rendszer tehát még nem tökéletes,vagyis a 2.1-es változata.Hiába az 5-8 megás kamera,az elkészült képek a galériában köszönő viszonyba sincs a valósággal.Csak reménykedhetünk,hogy egy szoftverfrissítés változtat a problémán!
-
Titan44
tag
De jó is lesz, majd hiper turbó 3dben fog fordulni az egész menü hatfelé, amiből a kedves júzer csak néhány homályos cafatkát lát majd...
De azok 3D-ben fordulnak majd, értem..?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Google hivatalosan is megerősítette, hogy az Android 2.1 galéria alkalmazása gyengébb képminőséggel bír.
- Tanuljunk angolul!
- Milyen légkondit a lakásba?
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már kevés lehet!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen processzort vegyek?
- Küszöbön a One UI 8 béta program
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z590 GAMING FORCE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest