Új hozzászólás Aktív témák
-
sheep
addikt
ehhez kapcsolódva én azt sem értem, hogy miért töltenek időt a gyártók azzal hogy vmi lassú, lagos és szinte használhatatlan saját interfészt tegyenek fel a készülékekre? Miért nem lehet csak az android rajta mint a nexusokon?
szerintem nem sokan vannak akik a gyári launcher miatt vesznek meg egy telefont, vagy a gyári appok miatt
ok, az alap készüléken legyen valami, mert azok a vevők úgysem foglakoznak vele, de még nem láttam olyan telefont ami ne lett volna tele mindenféle felesleges hülyeséggel (tőzsde, kalóriaégető, mittudomén, ráadásul kilőni sem lehet őket)
az userek 90%-a alig várja hogy rootolhassa és leszedhesse ezeket -
sheep
addikt
amióta csak android létezik mindig is azért volt a sírás mert hiába jön ki újabb változat, várhatsz egy évet mire megkapod (vagy meg se kapod)
az LG is amiatt sír hogy felesleges ennyire gyorsan kiadni a frissítéseket, és nagyjából egyet is értek velük
mondjuk én teljesen jól elvagyok a 2.3.4-gyel, nem érdekel lesz-e ics meg ilyesmik
értem én hogy fejlődés, de pl. a microfos sem ad ki évente oprendszert
egyszer kéne normálisan megcsinálni és utána csak kisebb peccseket kiadni
elég lenne 2-3 évente egy új oprendszer, addig legalább mindenki felkészülne rá
persze nem kell ezzel egyetérteni, ez csak az én véleményem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest