- Fotók, videók mobillal
- Poco X6 Pro - ötös alá
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One UI zápor szórta meg Európát
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiskaktusz
addikt
Nem tudom, hogy fogják bírni ezt a frissítési ritmust a gyártók... Mondjuk az is érdekes, hogy a kiadott ICS után fél évig moddolják a cuccot, egy egyszerű launcherrel és néhány alkalmazással, amit integrálnak...
Rá kéne lépni az összes tökére
-
kolosanyi
veterán
Abban igazad van, hogy azonos (ár)kategóriát kell összehasonlítani. A droid egy ARMv7-es 1 GHz-es egymagos proci felett teljesen jól működik 512 MB RAM társaságában, idén meg ez lesz kb a belépőkategória. Viszont a WP is megy lejjebb árban, szóval érdemes megvárni a végét. A Google meg tarthat tőlük, mert a Microsoftot ismerve van alapja. Nagyon nem egy kis sufnicégről beszélünk egyik esetben se, ráadásul az Androidnak van hibája (bár számomra még mindig ez a legjobb rendszer, de hangsúlyozom, ez csak az én szempontjaim alapján van így, másnak más tetszik nyilván).
-
saviola55
tag
A marketingre elköltött szátmilliók majd 1-2 év múlva fognak megtérülni ,egyenlőre legyen a tidatban ,hogy van ilyen is. Azért azt ne képzeljük már, hogy csak igy hipp hopp lesz 20% részesedése wp-nek
Lassú víz partot mos, térjünk rá vissza 1-2 év múlva.
Az android se egyik naról amásikra hóditott, elöször jöttek a drág akészülékek, aztán az olcsók, ráadásul az olcsók között nem is volt konkurencia. -
ak76
senior tag
válasz
saviola55 #112 üzenetére
Ezek csupán vágyálmok.
A WP7 és a Winmo jelenlegi részesedése összesen a 2 százalékot sem éri el,a marketingra elköltött dollár százmilliók ellenére sem,ennél a Bada is előrébb jár,a WP8 pedig egyelőre csak a jövő,senki nem tudja milyen lesz,a google-nak iszonyatosan el kell baltáznia hogy a MS utolérje.
Aki életében csak egyszer fogott a kezében jól felszerelt droidot,az csak röhög azokon a szövegeken hogy széttagoltság,optimalizálatlanság,nem a 30-50 ezres gépek működéséből kéne kiindulni amikor Androidról beszélünk,hanem a 90-100 ezres árkategóriát kéne górcső alá venni,ha már itt tartunk a WP7 es cuccok is szinte mind 100 rongy felett indítanak. -
saviola55
tag
válasz
kolosanyi #111 üzenetére
Ezt én is igy gondolom!
Szerintem maúgy október környékén fog kijönni wp8 is, valamikor akkor amikor win8 megjelenik.
Azt hiszem akkor is lesz nagy marketing.
Kiváncsi leszek mennyire mossák össze a dolgokat.
Azt viszont továbbra is fentartom, hogyha a nokián kivüli gyártók nem harapnak rá a wp-re, akkor talán nem is kellene erőltetni és csak nokiákra kiadni, simán el tudnák látni kellő mennyiségű telefonokkal a piacot. Főleg, hogy el is kötelezték magukat microsoft mellett.
Plussz ez olyan lökést és egyediséget adna nokiáknak mint pl a blackberry és az iphone. Mivel úgye ott is csak saját készülékre jön ki az oprendszer. -
kolosanyi
veterán
Azért nem kell leírni a WP-t, nagyon jó rendszer és beindult a marketinghadjárat. Badánál sehol nem lehetett olyan hatalmas plakátokat látni, mint most a Lumiáknál, egyszerűen nyomulnak ők is és jól teszik, csak így lehet. Az átlag user azt veszi, amiről hallott már... Ráadásul ott van az is, hogy aki valamiért elégedetlen a droiddal és nincs pénze iPhonera, vagy nem szán olyan sok pénzt egy telefonra (vásárlók nagy része), azoknak a WP marad.
A Microsoft nagyon jó irányba indult el ezzel az ökoszisztémás dologgal és baromi jól együtt fog működni minden mindennel. Ha a Google tovább töketlenkedik a frissítésekkel, széttagoltsággal (ami komoly probléma), akkor rövidesen ott lesznek a hátukban, onnan meg már nem csak rajtuk múlik a vezető pozíció megtartása. Ergo van mitől tartania a Googlenak... -
Cyberpunk
félisten
válasz
Totheground #109 üzenetére
Az is mehet régebbi TV-khez jó kis távirányító lenne.
-
Totheground
addikt
"én mindig csak annyit mondok hogy tölts le egy zene számot, küld el kék foggal.."
Most nem azért, de manapság ki a franc csinálja ezt? Max 1-2 ember, nem nevezném komoly keresletnek. Esetlég az infraportot is tegyék vissza?
-
a.sebi
őstag
de tényleg azt szeretném hogy ne legyen igazam....
-
a.sebi
őstag
de tényleg azt szeretném hogy ne legyen igazam....
-
a.sebi
őstag
válasz
kolosanyi #105 üzenetére
amit meg ne felejtsünk el az az hogy ez a kétmagos meg 4 magos buzulás kurva jó reklam és csak droidnál meg iosnel van ez sokat számít...... sokan azt hiszik hogy a kétmagos 2x gyorsabb....es azt elfelejtik hogy az android optimalizálása nem egyszerű feladat...pl az omnia 7 em gyorsabb volt mint az optimus 2x em.....de ezt leszarják az emberek es hisznek abban hogy minnél több mag annál gyorsabb...aki pedig vett egyszer egy csucs androidos telefont es szerett márpedig miert ne szeretné.....az valószínüleg megi.t droidot vesz....hangsúlyoznám hogy nem rolunk van itt szó tech buzikról hanem mondjuk egy atlag felhasználóról akinek leesik az álla a multitouchtól vagy a viber progitól vagy a markettől hogy milyen sok dolgot.megtud csinálni vele..... bizony ezek az emberek elsem hiszik hogy ezeket a dolgokat amiket használ badán is megtudja csinálni......elég lenne neki a wp7 70000 appal de hallja hogy a droidon 2x3x tobb van és neki az kell....sosem hasznalja ki mint mi akik itt forumozunk....es nem.is zavarja ha 2 havonta lefagy....nekünk zavaró. ..neki nem. .. a droid marad...a wp 7 nem fog bővülni es a fejlesztök kihatralnak mögüle. ...igy meginkább gyengebb lesz mint a droid vagy ios....es az lesz a sorsa minta windowsmobilenak.....
-
kolosanyi
veterán
válasz
saviola55 #102 üzenetére
Ha nem jön be az ICS, akkor dowgradelj 2.3.6-ra és probléma megoldva. Egyébként nem tudom, hogy mik ezek a dolgok ICS alatt, a stock 4.0.3 van fent nekem hetek óta, még csak újra se indítottam a telepítés óta és stabilan fut. Milyen böngészőt használsz? Szerintem egy Opera Mobile megoldja a dolgokat, az ICS-ben ugyanis ralás f*s a gyári, de nincs is rá szükség ha van helyette jobb (a frissítés meg majd javítja elvileg). Appok befagyása... Nos én másfél éve vagyok droid user, soha semmilyen gondom nem volt az alkalmazásokkal. Ha kellett valami, megvettem a Marketen, vagy ingyenest tettem fel, de tényleg nem volt probléma. Sokan sírnak ilyenek miatt, nos kezdek arra gyanakodni, hogy aki szerint bughalmaz az összes app droidra, az .apk-ból telepítgetni az ilyen-olyan letorrentezett dolgokat, akkor meg ne csodálkozzon...
-
saviola55
tag
Nekem bizony gyári ics-sel lefagy a böngészésnél, de úgy hogy hiába nyomom a home avgy vissza gombot semmi. Appok is befagyhatnak, mig ilyet wp-s ismerősöm nem tapasztal.
Nem azt mondom, hogy nem jó, de folyamatoságban, felhazsnálói élményben van hova fejlődni, ebben szerintem jobb wp, nem is beszélve a befagyásokról!
Ez is egy vélemény, fogadjátok el!a.sebi
Nem az a fontos, mi volt 1.5 éve, hanem, hogy 1.5 év múlva a microsoft fogja elszarni a google-t, hogy elcseszte
De téme lezárva, nem akarok indulatokat szítani. -
a.sebi
őstag
amúgy a wp7 es csalódás utan nem varok semmi nagy dolgot a wp8 tol
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nyár végén, ősz elején válhat elérhetővé a Google legújabb mobil operációs rendszere.
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Mercedes topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 3D nyomtatás
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen program, ami...?
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest