- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Netfone
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
HeadKnife
csendes tag
Én kb. ugyan így voltam, amikor eladósorba került a GTX760-am (Istennek legyen hála megúszta a dolgot). 4570-em van, gondoltam vmire csak jó lesz az IGP. Metro Last Light 1080p-ben minimumon futott tökéletesen játszható szinten. Ugyan volt hogy az fps bekukucskált 20 alá is, de nagyon ritka volt (ez felszínen volt ritka, lent a metróban gyönyörűen futott). Keresgéltem az államat rendesen. Aztán kipróbáltam még pár dolgot, az már nem volt ilyen biztató. L4D 2-t toltam még, az is szépen futkorászott, de a Skyrim pl már 720p-ben tudott csak értékelhető eredményt produkálni. Sajnos amilyen erőt most képviselnek ezek az IGP-k én amondó vagyok, hogy kb csak arra jók, hogy addig legyen vmi, amíg nem szerez az ember értelmes dVGA-t. Aki meg nem tartja magát gémernek azt meg nem érdekli az a vita ami itt folyik
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest