Új hozzászólás Aktív témák
-
Amea
csendes újonc
Erről eszembe jutott egy olyan emlék, ami nélkül amúgy jól megvoltam eddig. Évekkel ezelőtt egy kolléga hozott be valami háztáji kaját magának. Máskor is tett ilyet, ez attól lett emlékezetes, hogy ezt a dobozt egy elegáns mozdulattal elhelyezte az asztala alá betolható kis fiókos irodaszekrényre és ottfelejtette.
Nekem tűnt fel az új életforma, mikor az asztala környékén valami nyomtatókábellel varázsoltam és meg is kérdeztem, hogy mi a dobozban az a mini biológialabor a mókás bojtokkal. Azt hiszem, valami hús volt körettel, de ez mindegy is.
A történet attól sokkoló, hogy úgy döntött a büszke tulaj, hogy ha már ilyen szépen növekedésnek indult a cucc, akkor ő ezt ilyen irodai háziállatként tovább fogja tartani megfigyelés alatt, de már az asztalon. Amikor valami új színt produkált, vagy megpróbálta felnyomni a tetőt, még dicsekedett is vele. Nevet adott neki (nem vicc). Azt hiszem Margit lett, de ebben már nem vagyok biztos. Kértük, hogy már vagy vigye haza, vagy dobja ki, de nem.
Margit ott feszített a kiemelt helyen.
Egy nap meguntam a dolgot, és kidobtam a cuccot úgy ahogy volt, mielőtt még továbbfejlődik és tanácsköztársaságot választ.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus Rog Strix gamer laptop makulátlan állapotban.
- AZTA! Dell XPS 13 Plus 9320 13.4" Profi Notebook -70% Brutál i7-1260P 16/512 FHD+ Iris Xe /MILLIÓ/
- Asztali pc
- ASUS ROG STRIX Z790-H GAMING WIFI Alaplap - Garancia: 2027.01-15.-ig - BeszámítOK!
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- LG OLED Televíziók: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest