- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iGO Primo
- Yettel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amea
csendes újonc
Erről eszembe jutott egy olyan emlék, ami nélkül amúgy jól megvoltam eddig. Évekkel ezelőtt egy kolléga hozott be valami háztáji kaját magának. Máskor is tett ilyet, ez attól lett emlékezetes, hogy ezt a dobozt egy elegáns mozdulattal elhelyezte az asztala alá betolható kis fiókos irodaszekrényre és ottfelejtette.
Nekem tűnt fel az új életforma, mikor az asztala környékén valami nyomtatókábellel varázsoltam és meg is kérdeztem, hogy mi a dobozban az a mini biológialabor a mókás bojtokkal. Azt hiszem, valami hús volt körettel, de ez mindegy is.
A történet attól sokkoló, hogy úgy döntött a büszke tulaj, hogy ha már ilyen szépen növekedésnek indult a cucc, akkor ő ezt ilyen irodai háziállatként tovább fogja tartani megfigyelés alatt, de már az asztalon. Amikor valami új színt produkált, vagy megpróbálta felnyomni a tetőt, még dicsekedett is vele. Nevet adott neki (nem vicc). Azt hiszem Margit lett, de ebben már nem vagyok biztos. Kértük, hogy már vagy vigye haza, vagy dobja ki, de nem.
Margit ott feszített a kiemelt helyen.
Egy nap meguntam a dolgot, és kidobtam a cuccot úgy ahogy volt, mielőtt még továbbfejlődik és tanácsköztársaságot választ.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gumi és felni topik
- Háztartási gépek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Nintendo Switch 2
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- További aktív témák...
- ASRock B650M Pro RS microATX - garanciális, apró hibával
- LG OLED42C41LA 7 hónapos 2,5 év garancia.
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- Eladó karcmentes állapotban levő Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest