Hirdetés
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
csiki_92
aktív tag
Sziasztok!
Nemrég vettem egy Dual Graphics konfigot, Egy AMD A10-5700, Sapphire HD6670 1GB Gddr5, és egy ASRock FM2A75M-DGS összeállításban. De akárhogy próbálom, nem működik rendesen a Dual Graphics. Kb 5 órát próbálkoztam, és nem megy normálisan. Ha a BIOSban PCI Expressz-t állítok be, akkor megjelenik a Vision Engine-ben a Dual Graphics, be is kapcsol szépen, de játékok alatt kevesebb FPS-t ad, mint a HD6670 önmagában, viszont ha Onboardra van állítva, akkor meg sem jelenik a Dual Graphics, holott sok helyen utánanéztem, elvileg azon kell lennie. Ha valaki tudna segíteni, azt nagyon megköszönném, mert már kezdek megőrülni tőle.

-
csiki_92
aktív tag
de ha itt hardverapro-n veszem, ahhoz nem jár garancia, azért szeretek az edigital-nál vásárolni, mert ők egy nagyáruház, és én, mint vidéki ember, könnyen érvényesíteni tudom a garanciámat, és eddigi tapasztalataim szerint nemis húzzák a szájukat, amikor ki kell cserélniük valamit, míg hardverapro-n már jártam úgy pl cpu-val, hogy megvettem, és a srác ferde lápú cpu-t küldött...deha ismertek olyan nagyáruházat, ahol olcsóbban hozzá tudok jutni az alkatrészekhez, akkor azt osszátok meg velem pls

-
csiki_92
aktív tag
válasz
HeavyToys
üzenetére
Ha karácsonyra lejjebb megy az alkatrészek ára annyival, hogy beleférjen egy új táp is, akkor szerintem benevezek 1-re, deha ez így többletkiadást jelentene, akkor nem valószínű...am mennyire ismeritek ezeknek a nagyboltoknak az ilyen karácsony körüli leárazásaikat, mint pl az extreme digital?
-
csiki_92
aktív tag
Mercury tápom van, már használom pár éve, és eddig nem volt semmi gondom vele. Azért lenne jó, ha ezt tudnám használni továbbra is, mert 1 cooler master pl 10-12ezer forint, és már így is jóval többe fog kerülni a gép, mint amennyit eredetileg rá akartam szánni. Nem szeretnék még 10ezret kiadni tápra is...

-
csiki_92
aktív tag
És a jelenlegi tápom jó lehet ezekhez az fm2-es alaplapokhoz? (24+4 pines, 400wattos a tápom). Mert ugye ezekben az alaplapokban már 8 pines processzor áramellátás van. Ehhez a konfoghoz pl megfelelő? ASRock FM2A75 Pro4-M + A8-5500?
-
csiki_92
aktív tag
lenne még1 kérdésem: fontos, hogy milyen alaplapot veszek ahhoz, hogy az a8-5600k órajelét magasabbra tudjam állítani, vagy mind1? tehát a kérdésem lényege, hogy a legolcsóbb fm2-es alaplappal is lehet majd húzni ezeket, vagy ahhoz már drágább kell?
-
csiki_92
aktív tag
köszi

és megéri megvenni hozzá a drágább 6670 ddr5-ös vga-t a 6570 ddr3 helyett?(kb 5-6ezer plusz) -
csiki_92
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék beszerezni a közeljövőben egy A8-5600K-t, de nem vagyok benne biztos, hogy a Radeon HD6670-et támogatja-e a dual graphics, vagy csak a HD6570-et. Tudtok nekem segíteni?
Előre is köszi a válaszokat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Óra topik
- Crimson Desert
- Modding és elektronikai kérdések
- További aktív témák...
- Apple iPad Air 2 (A1566) 64GB Wi-Fi Asztroszürke
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R5 7600 16GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H7 Flow fehér 750W
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest