- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kansas
addikt
Attól függ, akarsz-e egy 5700-assal órákat szórakozni, hogy túlhúzd - ha nem, akkor megéri az XT.
Csak akkor nem éri meg, ha a kettő közti 10-15% teljesítmény-különbségre igazából nincs szükséged.
Mondjuk, mikor én vettem a Pulse 5700XT-met, akkor még nem 12-13e volt a különbség, hanem 20-25e... nekem akkor is megérte, több a tartalék benne annyival, hogy ráérek fél-egy évvel később cserélni majd, mint az 5700-at kéne. Ha belegondolsz, a sima meg az XT közti különbség annyit jelent, hogy azonos fps-szám mellett utóbbinál 1-2-3 extra effekt be lehet kapcsolva... -
Kansas
addikt
Az 5700-ak esetében(de lehet hogy úgy általában a Navi-knál) sajnos tényleg vannak problémák, bár nekem nem feltétlen driver bugnak tűnnek, hanem inkább hiányzó optimalizálásnak, vagy a franc se tudja...
Ugyanis az előző kártyámmal(RX480 Nitro+) nem volt semmi probléma, de miután betettem a mostanit, jó pár apró bosszantó hiba jött elő(grafikus artifact-ok bizonyos régebbi játékokban, pl. Transport Fever), meg pár nagyobb(fekete képernyő, WoWs/FIFA CTD).
Ezek többségét a 19.9.3-ra javították(nekem azzal gyak. hiba nélkül működött minden), de az új driver az új feature-ökkel hozott pár új hibát is, amiket ígéretük szerint hamarosan javítanak.
Szerintem 1-2 hónap megint el fog telni, mire mindent kikalapálnak... -
Kansas
addikt
No igen, 4K/VR-re a 1060 kevés, de FHD-ra azért még elmegy...
Találtam egy összehasonlító videót a két kártya közt, 1080p/1440p/2160p-ben, very high/ultra beállításokkal, ez talán segít, bár nem árt észben tartani, hogy ultra alatt is van élet, ráadásul integer scaling-gel 4K kijelzőn is élesen lehet FHD-ban játszani.
Vagy itt egy szöveges teszt a legújabb játékokkal, mindhárom felbontásban, mindkét kártyával az eredménysorokban. -
Kansas
addikt
Nem véletlenül kerül annyiba amennyibe, a 2070 körül van a teljesítménye. Kompromisszumokkal elég csak 4K-ra, ahjogy egyébként a 2080 is, csak utóbbi esetében kevesebbre
Ha ennyi pénzért a 4K TV-den 4K-ban szeretnél játszani, akkor inkább egy PS4Pro-t vagy még inkább XBOX 1X-et ajánlanék, azokkal menni fog.
PC-n a 4K játék még nem mostanában fog leérni a középkategóriába... -
Kansas
addikt
Régebbi játékokban vagy visszavett beállításokkal OK lehet, de a legújabbakhoz inkább 1440p-re jó, amennyiben kompromisszum-mentes grafikával 60+ fps-t igényelsz.
4K/Full Ultra/60+fps-re egyébként a 2080Ti sem elég minden játékban, pláne RTX-et bekapcsolva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest