- Milyen okostelefont vegyek?
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Hová lett 1000 mAh?
- Fontos fejlesztéssel érkezik a Galaxy A17 5G
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Remus389
veterán
Azért ez a statisztikát is meg lehet jobban vizsgálni, én azt mondtam "jellemzően 25 év alatti".
Ha megnézed a statisztikát, bár nem úgy van felosztva, de hatalmas szelet a 25 év alatti, tehát nem tévedtem.
Továbbá a statisztikában az sincs benne, hogy mondjuk egy 23 éves gémer és egy 53 éves "gémer" közül melyik játszhat többet. Lehet az 53 éves "gémer" havonta egyszer-kétszer, bár neki nyílván több pénze van.
Egy szóval nem mondtam hogy nem léteznek 53 meg akár 73 éves "gémerek" is, magukat annak valló gémerek, akik sakkoznak, meg tetris-eznek. Akik felnyomják az átlagéletkort 35-re.
Jó, ennek fényében úgy módosítok, jellemzően 30-35 év alattiak. És ebből hatalmas szelet a 25 év alatti aki még diák, és nincs sok pénze.
-
Remus389
veterán
Én találtam ki a félmilliós gamer videókártyát is és lám, lett is az RTX 2080ti révén megvalósult.
Nyugodj meg lesz még feljebb is, hiába mondod hogy ez "gáz". Szerintem is "gáz", de ha egyszer ez a realitás.
Átok ez. Igazad van.
s.bala31 Tipikus félreértelmezés. Ilyet nem állítottam.
-
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Nem a CPU, hiszen nálunk két játékban összesen három felbontásban volt csak CPU-limit (ki is van kiemelve a cikkben). Máshol nem. A különbség az, hogy nekünk 1 legacy API-n futó játékunk van, és mellé 6 explicit API-s. A TPU-nál 7 explicit API-t használó játék van, de ebből is négyet inkább legacy API-n futtatnak, plusz ott van a temérdek DX11-es cím (14). A különbség leginkább a driver. Az NV-nek a DX11-es meghajtója elég erős, de a DX12/Vulkan implementációja nem elég kiforrott. Az AMD-nél ez fordítva van, és a DX12/Vulkan implementációjuk messze a legjobb az iparágon belül. Viszont ahhoz, hogy ez látszódjon az explicit API-t támogató címeket nem DX11-ben kell futtatni.
Ez felfogásbeli különbség. Mi úgy gondoljuk, hogy a DirectX 12/Vulkan a jövő, a TPU viszont nem akar elszakadni a DX11-től, így például több DX12-t támogató címnél is inkább DX11-et használnak. Egyedül a Strange Brigade, a Deus Ex: Mankind Divided és a Wolfenstein 2 esetében van kiemelve, hogy explicit API-n fut. Pedig futhatna ebben a Battlefield V, a Shadown of the Tomb Raider, az F1 2018, illetve a Civilization VI is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest